1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. åbent forhold kom med erfaringer.

åbent forhold kom med erfaringer.

Katze.

Katze.

457 indlæg
 • Skrevet
Hej, jeg er en pige på 20 år, jeg er kæreste med en dejlig fyr på snart 23. Vi har været sammen i 2 år, og vi elsker hinanden højt. Jeg har i et stykke tid overvejet at jeg faktisk ikke vil have så meget mod at min kæreste dyrker sex med andre end jeg... Det handler om at vores eget sexliv er gået lidt i stå, jeg har haft en lang og sej kamp med min egen krop og jeg er spise forstyrret af fandens til. Tanken om at min kæreste skal have glæde af andre og få stillet nogle flere behov gør mig glad indeni. Jeg tror det kaldes at man vil sin partner det bedste.. Nogle der har erfaring med det her? Min kæreste har ikke meldt klart ud, hvad han synes, men jeg har ikke selv behovet for dette.. Det er udelukkende fordi jeg nærer kærlighed til ham og vil ham det bedste Samtidig kan jeg ikke lade være og tænke på, om han bliver forelsket i en anden?
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

113 indlæg
 • Skrevet
Jeg er i åbent forhold. Efter 5 år, blev vi enige om at pifte vores sexliv lidt op. Ikke fordi det har været kedeligt, tværtimod. Der manglede bare et eller andet. Det kræver et helt specielt forhold, og at man stoler 100% på hinanden. Har man de mindste tendenser til jalouxi, så er det nok en ret dårlig ide. Vi er åbne om hvad vi render og laver,og med hvem. Vi fortæller hvad vi har lavet, det ender som regel med vi selv dyrker sex, fordi vi bliver tændte af at høre hvad den anden har lavet. Jeg har også set hende være sammen med en anden fyr, uden selv at være med. Vi har få regler. Ikke nogen vi kender, bruger beskyttelse og så må det ikke gå ud over vores eget sexliv. Din kæreste er nok bange for at melde klart ud hvad han synes, fordi han måske er bange for du vil føle du ikke er tilstrækkelig, også selvom det er dig der har kommet med forslaget.
Katze.

Katze.

457 indlæg
Tak for hurtigt svar! Jeg er helt enig i, at det nok kræver et specielt forhold. Og du har nok ret i din antagelse omkring, hvorfor min kæreste ikke melder sig klart ud. Jeg er bare lidt i tvivl, fordi jeg nemlig er lidt jaloux anlagt. Men jeg kan samtidigt også mærke en glæde ved det. Jeg tror nok ikke jeg vil kunne dele det her med nogle veninder. Jeg føler samtidigt der er noget unormalt i det, og især når man kun er 20 år gammel! Men det er vidst bare fordi, at det ikke er normen at leve polyøst :)
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

113 indlæg
 • Skrevet
Jeg vil give dig ret i, at det nok er svært at forstå for de fleste 20 årige. Få snakket med din kæreste, forklar hvorfor du har disse tanker. Det er jo slet ikke sikkert han har behov for mere, end du kan give ham pt. Alternativt, kunne i prøve at invitere en tredje person med. Helst en i ikke kender. På den måde er i begge med til det. Det bliver mere almindeligt, jo ældre man bliver. Det er hvert fald min erfaring. Det bliver nemmere at skelne sex fra kærlighed.
Naika

Naika

423 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Nej,disse 2 ting er nøje forbundet,men hvis man vil smadre noget smukt,så er polygami vejen......hvis man elsker sin kæreste elsker man med alt man har krop,og sjæl man er der for hinanden til døden skiller........man oplever kun jalousi hvis man frygter,at miste den man elsker hvis den ikke er der er det fordi kærligheden ikke er dybfølt nok...så elsker man ikke for alvor,men mange vil aldrig opleve det,at elske en anden person på den måde,eller så vil kun den ene part hvis skæbnen er rigtig led,så synes det er forfærdelig trist læsning ved personer,som jer ødelægger,så meget for andre:(
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
Når du, som du siger, er lidt jaloux anlagt, så synes jeg ærligt talt at det er en rigtig dårlig ide :) Det er vel bare et springbræt til, at din kæreste glider mere og mere fra dig, i og med at han har mere sex med andre kvinder end dig. At få et åbent forhold fordi du er utilstrækkelig i sengen, synes jeg er et meget uheldigt grundlag for et åbent forhold. Desuden har vi ikke rigtig hørt til hvad din kæreste synes. Det virker meget til at være din egen tolkning af situationen, det med at "han har nogle behov jeg ikke kan opfylde". Er det kun det at have sex med en eller anden, han har et behov for, eller har han ikke også brug for at elske med dig? Det behov bliver jo ikke opfyldt ved at han er sammen med andre. :)
Katze.

Katze.

457 indlæg
Jeg ved det ikke, men problemet er også at min kæreste kan være svær at snakke med ;( og ofte så får jeg ikke meget ud af ham
Naika

Naika

423 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Katze.

Katze.

457 indlæg
 • Skrevet
jeg vil ikke have sex med andre, men tanken om at se ham med en anden pige.. det tænder mig
Naika

Naika

423 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Tanken,men hvis din kæreste ikke har det,som dig kan du ikke tvinge ham til noget
han måske opfatter,som moralsk forkasteligt,og uønsket
hvorfor har du spiseforstyrrelser er du utilfreds med din krop......