1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. At komme på banen igen?

At komme på banen igen?

LilMy

LilMy

9 indlæg
  • Skrevet
Det her er omkring veninder.. :) Når jeg ser tilbage på hvilke venskaber jeg har haft igennem årene, så går det op for mig at jeg ikke har været særlig heldig. Jeg er ofte blevet udnyttet, bagtalt, taget for givet og blevet behandlet rigtig dårligt. Jeg havde en bedste veninde gennem næsten 2 år, som jeg virkelig holdte meget af. Vores venskab endte med at hun sårede mig enormt meget, og at hun var for stolt til at sige undskyld..Kort derefter fik hun en kæreste, som hun åbenbart havde nok i til at hun kunne cutte alle sine veninder af.. Men nok om det. Som person har jeg ikke brug for at have alle mulige relationer, men venskaber som virkelig betyder noget. Jeg står ikke inde for at bagtale andre, men derimod løfte hinanden op. Jeg har et stort hjerte, og bliver derfor tit udnyttet....Mit problem er bare nu, at jeg ikke har nogen tætte relationer længere, ud over min kæreste/bedsteven og familie. Jeg ser et par enkelte 'veninder' - Men det er så svært! Jeg har det næsten helt forfærdeligt ved at have nogen tæt ind på livet af mig, når det angår veninder. Et kram er svært, er opkald er svært, og selvom jeg så gerne vil have en tæt veninde, og næsten bliver helt trist af at se et par glade veninder på gaden, fordi at jeg ville ønske at det var mig..Så får jeg stadig helt ondt i maven, af at bruge tid med andre potentielle veninder. Hvad gør man i den situation? At være helt angst for at starte på et venindeskab, fordi jeg er bange for at blive trådt på tæerne igen.. Det gør det hele meget svært at overskue, og det bringer mig ud i en ond cirkel som fører til ensomhed.. Hvordan kan jeg komme på banen igen?
susbby

susbby

83 indlæg
  • Skrevet
Jeg har ikke umiddelbart nogen løsning til dig, men vil bare sige at jeg kæmper lidt med noget af det samme. Alle de bedste veninder jeg har haft har altid haft en anden der var deres bedste veninde, og jeg har aldrig været nogen venindes førstevalg. Det er jo ikke fordi det er forkert gjort af dem eller noget, men det er sgu ikke verdens bedste følelse. Dertil kommer så alle de gange jeg er blevet løjet overfor og bagtalt, og jeg er sådan lidt nået dertil hvor jeg bare ikke gider det pis. Det er lidt som om jeg holder alle på en armslængdes afstand, indtil jeg kender dem godt nok - men der er de fleste jo bakket ud. Jeg har det på samme måde som dig, kram, opkald og kontakt i det hele taget er vildt svært! Jeg har det lidt som dig at jeg også kan få helt ondt i maven ved tanken ... Jeg har ingen løsning, men vil bare sige at du ikke er alene <3
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil også bare sige at jeg kan relatere til det, du går igennem - rigtig meget, faktisk. Det var ikke fordi, jeg blev bagtalt, men jeg er blevet skuffet på mange andre punkter, og for godt og vel et halvt år siden indså jeg at to af mine "veninder" ikke var mine veninder mere, og jeg cuttede dem derfor ud af mit liv. Dette var på trods af at min vennekreds ikke er vildt stor, men jeg indstillede mig selv på, at jeg ville lære nogle nye mennesker at kende efterfølgende. Det er overhovedet ikke nemt dog, og jeg kæmper også med de her angsttanker, fordi jeg er bange for at blive såret og skuffet. Men jeg prøver at sige til mig selv, at de her lorteveninder (rent ud sagt) ikke skal have den magt over mig, at jeg afskærer mig selv for at finde nogle nye og bedre venskaber. Det skal de simpelthen ikke få lov til. For mig var problemet at jeg følte at jeg gav og gav og tog initiativ til at ses, men at det samme ikke kom den anden vej. Det er jeg blevet MEGET bevidst om nu, og jeg finder mig ikke længere i, at jeg skal være den aktive hele tiden. Jeg har for ofte skullet være forstående over for andre, når de ikke gav så meget til venskabet, fordi de kæmpede med ting i deres liv, men så blev det bare ved den undskyldning. Så ja, et råd fra mig er, at arbejde med din frygt for at blive skuffet.
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Eller få nogle mandevenner i stedet:) De skuffer sjældent, men man får måske heller ikke den samme nære realtion. Det virker dog for mig, og jeg har det også sjovere med dem.
ChaChaCha

ChaChaCha

282 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes også det svært med piger jeg har ingen veninder at ses med :(

Mest populære tråde