1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. bange for at sige op

bange for at sige op

Fjeldaben

Fjeldaben

58 indlæg
  • Skrevet
Jeg har i fire mdr arbejdet som handicaphjælper. Det er ikke det fedeste job, men det er bedre end ingenting. Der er flere ting, som taler for at jeg skal finde et andet job. Jeg har lang rejsetid ca. Halvanden time hver vej og endnu længere tid i weekenden. Lange vagter ( 12 timer ad gangen) man får åbenbart særbehandling til dem med børn. Jeg er så smadret, når jeg har været på arbejde, har intet overskud. Så jeg har valgt, at kigge efter andre jobs. Har netop søgt en andet arbejde. Jeg har hele tiden haft en stort ønske, om at arbejde med børn,så udfra jobannoncen lyder det, som et job, der er lige mig. Jeg skal faktisk til jobsamtale på onsdag og er meget spændt. Jeg har et problem med, at jeg altid tager sorgerne på forskud og tror det værste. Hvis jeg får det job, skal jeg jo sige mit andet arbejde op og det er jeg lidt "bange" for. Fordi jeg har været ansat i mindre end 6 mdr kan jeg sige op med dags varsel ( er det ikke underligt?) men det har jeg det dårligt med, fordi jeg ved at det giver problemer i teamet. Vi får jo vagtplaner for tre mdr ad gangen og syntes det er synd for mine kollegaer og arbejdsgiver, det er et arbejde hvor man er meget afhængig af hinanden, fordi der skal være nogen på arbejde døgnet rundt. Men på den anden side, kan man vel dårligt forblive på ens arbejdsplads, fordi man syntes det er synd for ens arbejdsgiver og kollegaer. Og hvilken grund skal jeg give, når jeg siger op? Ham jeg arbejder for er jo sød det meste af tiden. Kan vel dårligt skrive ( skriftlig opsigelse) at man vil sige op, fordi arbejdet hænger mig langt ud af halsen... hvis går godt til jobsamtalen, skal jeg starte senest d.1 april, det kan godt lade sig gøre, da jeg kan sige op med dags varsel, men har alligvel dårligt med det... hvad syntes i?
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
Hjerteven

Hjerteven

3 indlæg
  • Skrevet
Står selv lidt i samme situation. Mest praktisk at jeg finder mig et job i byen hvor vi bor, men ligger dog stadig og kører 1 time frem og tilbage hver dag. Det er den dumme samvittighed...min mand har også prøvet at forklarer mig flere gange, at der ikke står nogen og klapper af én for at slide sig selv op i sidste ende. Din arbejdsgiver finder jo bare en anden dygtig medarbejder som vil erstatte dig...men ja, man vil så nødig være til gene :-)
anothergirl

anothergirl

780 indlæg
  • Skrevet

Tag til jobsamtalen.

Og sig dit job op. Du behøver ikke at give flere siders forklaring på, hvorfor du siger op. Du kan eksempelvis skrive, at selvom du har gode stunder på jobbet, tager det for meget på din psyke og overskud. Du har trods alt givet jobbet en chance. Så meget behøver du ikke engang skrive/sige.

Og at du kun har 1-dags varsel er din arbejdsgivers valg, så det er ikke noget, du skal tage hensyn til. Men får du det andet job, og kan vente med at starte til den 1. april, vil det være god stil at sige det til din arbejdsgiver, så han kan begynde at lede efter en ny, før du er smuttet.

Mest populære tråde