1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Bryllupskrise

Bryllupskrise

Ankita

Ankita

93 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen. Min forlovede og jeg står og skal giftes. Vi regner med november, da vi skal have sparet lidt penge sammen. Men problemet er, at vi ikke rigtig har nogen at invitere. Jeg har min mor, far, lillebror og hans kæreste. Så er der en veninde jeg havde tænkt at invitere men som jeg ikke ved om vil komme, da hun bor i Esbjerg og vi i Nykøbing Falster. Nå, men vi kan ikke invitere min kærestes forældre, da vi ikke er på god fod med hinanden og ikke har lyst til at sætte den store dag over styr, hvis de skulle finde på at lave en scene, ignorere mig, eller gøre min kæreste ked af det. Hvilket de har gjort lige siden vi fandt sammen for lidt over 4 år siden. Så spørgsmålet er, hvad gør man hvis man ikke har særlig mange at invitere? Synes det vil være ret øv ikke at kunne holde en fest som vi ønsker pga. gæstemangel. :(
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Hvad er 'gæstemangel' når det kommer til Jeres bryllup? Så længe de personer I ønsker skal komme er der, er det jo ikke mangel. Et bryllup behøver ikke 70-100 gæster for at være godt. Det er Jeres bryllup og det bliver helt perfekt som det er :)
Ankita

Ankita

93 indlæg
  • Skrevet
ja okay hehe. "gæstemangel" var måske et forkert ord at bruge. Men ja, man behøver ikke have så mange gæster det rigtig nok. Men 4 ud over en selv og ens kommende mand. ? Det virker bare trist? Men måske kan det godt blive et godt bryllup alligevel. ?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Selvfølgelig bliver det et godt bryllup! Det er Jeres dag som skal fejres med dem I holder af - om det er 4 personer eller 40 eller 400 er fuldstændig ligemeget så længe I selv er tilfredse. Hvis I har lyst til at blive gift og fejre Jeres kærlighed, så er det da det I skal gøre uanset størrelsen på brylluppet :) Det er ikke antallet af gæster der afgører om det bliver festligt eller trist - det er da mere trist at lade være at gifte sig eller invitere en flok 'fremmede' venner eller familiemedlemmer og så selv sidde og være trist til sit eget bryllup ? Hold en lille, intim fest istedet - og nyd det :)
  • Skrevet
Jeg giver mahalo ret! Er sikker på at det nok skal blive et dejligt bryllup <3 Jeg er selv forlovet og skal giftes i august 2018, og vi har derfor også gået og tænkt over hvordan vi godt kunne tænke os at holde brylluppet. Og der er mange fordele ved at holde et mindre og mere intimt bryllup. I skal for det første ikke tænke på de mange penge og det store budget det er at holde en fest for 70 - 100 mennesker, og i har i stedet mulighed for at gøre tingene helt anderledes og mere specielt fordi i så sandsynligvis har råd til at ofre flere penge på god mad, underholdning, måske endda overnatning med morgenmad dagen efter for jeres gæster, brudetøjet og ikke mindst en vidunderlig bryllupsrejse! :)
pink-lady-87

pink-lady-87

2826 indlæg
  • Skrevet
Synes det lyder som en fantastisk mulighed for at gøre det til alletiders bryllup! I har mulighed for relativt lille sum få den helt store luksus, hvis I har lyst til det. Det er kun fantasien som sætter græner. Jeg har prøvet det store bryllup med 75 mennesker i forsamlingshus. vi brugte 70.000 og lavede endda meget selv, med oppyntning osv. Men det var alt for stressende og jeg nød slet ikke dagen.
og som a-moment-of-rebilion også skriver, kan i virkelig tænke ud af boksen, og få en lækker dag ud af det, med overnatninng, ballonflyning, wellness, underholdning eller hvad I nu har lyst til. Bare go for it! 
Ankita

Ankita

93 indlæg
  • Skrevet
Tusinde tak for alle svarerne. Jeg bliver meget mere rolig mht. gæster og sådan. Havde slet ikke rigtig tænkt på de muligheder der er når man holder et lille bryllup. :D Tusind tak :D :D :D