1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Cutte kontakten til far? Hjælp

Cutte kontakten til far? Hjælp

Alba96-53b02e7dba

Alba96-53b02e7dba

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg er en ung pige i starten af tyverne. Mine forældre blev skilt da jeg var meget lille så kan ikke huske at jeg nogen sinde har boet sammen med min far. Men jeg kan huske en masse glemte fødselsdage og en masse svigt. Min far drikker og det har han altid gjort. Jeg har altid hungret efter ham og til tider har vores forhold været godt men for det meste slet ikke eksisterende. Min far har altid givet udtryk for at det er mig der skal tage kontakt til ham og ikke omvendt. Jeg er nu kommet i en alder hvor jeg er træt af at blive skuffet og svigtet af ham. Mit dillemmma er så at mon far er syg. Han har sclerose og er kureret for kræft i blæren. Ville jeg fortryde at skære hånden af ham? Jeg elsker ham højt men der er grænser for hvor meget svigt et menneske kan klare. Så tager i mod råd med kyshånd
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Jeg cuttede kontakten til min far, da ejg var 10 år, fordi han svigtede mig igen og igen og det ødelagde min selvtillid. Jeg har aldrig fortrudt det. Fremmede siger altid "Det kan du ikke være bekendt/prøv at snakke med ham igen/tilgiv ham", men de ved jo heller ikke, hvor meget han har ødelagt mig med svigt. Du skal ikke have dårlig samvittighed over at cutte ham. Gør kun hvad der er bedst for dig!
Alba96-53b02e7dba

Alba96-53b02e7dba

2 indlæg
Mange tak for svar. Det nu alt det her med at hanner syg. Ved jo ikke hvor længe jeg har ham.
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Men så har du jo svaret på spørgsmålet selv:) Du vil gerne se ham igen ellers ville du ikke sige "ved jo ikke, hvor længe jeg har ham". Sådan ville jeg aldrig sige om min far.

Mest populære tråde