1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. En blog om hvordan det er at være kæreste med e...

En blog om hvordan det er at være kæreste med en skizofren

gab

gab

28 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har lige for nylig oplevet ham som en anden person og det var første gang for mig. Selvom vi har været sammen i 8 måneder. Jeg græd da jeg ikke må skrive eller tale med ham i en måned nu. Da han skulle falde til ro igen. Jeg vil fortælle om hændelsen og hvordan vi mødtes. Jeg er både hørehæmmet og han er skizofren. Det hjalp mig at skrive alt nede på computer for ellers vil jeg blive i sengen hver nat og dag. Jeg vil ikke spist noget fordi jeg er så syg af bekymring om hvordan han har det. Jeg vil også fortælle om hvordan han langsomt ændrer sig til en anden person. Det er som at miste ham. Så derfor er det måske bedre for mig at lave en blog som virker for mig. Altså slags terapi. Hvad synes I?
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan ærlig talt ikke se, hvordan det at lave en blog om det skulle være mere terapeutisk end bare at skrive det ned. Hvis du gerne vil snakke med nogen om det, er der sikkert forums til dette, hvor der er folk, som kan relatere til dette, og hvis du har brug for noget egentlig terapi, burde du nok gå til en professionel. En blog er jo ofte til at lufte egne meninger eller erfaringer om noget, som generelt vil have offentlighedens interesse, og jeg kan desværre ikke se, at dette emne skulle falde under denne kategori.
Ankita

Ankita

93 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skulle prøve at gå ind på facebook og søge efter grupper som har med dette emne at gøre. Men hvordan blev han anderledes? Og desuden så er han ikke sin sygdom. Han er et menneske som du selv er det. Det er lidt nedladende i mine øre at kalde ham "skizofren." Du mangler bare et "i" til sidst så er den der :)