1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. En helt almindelig ring

En helt almindelig ring

Beautylove

Beautylove

166 indlæg
  • Skrevet
Jeg har fået en ring (bare til almindelig pynt) af min kæreste. Jeg var nødt til at få den byttet pga. størrelsen og af en eller anden grund gik jeg efter størrelsen på min ringefinger (fordi navnet siger ligesom det hele). Jeg har dog tænkt på, om det er normalt at have almindlige ringe på der, da det jo normalt er til forlovelses- og vielsesringen. Jeg ved ikke selv så meget om det, da det er den første 'rigtige' ring jeg har (altså ikke af plastik/en humor ring) Jeg ved bare at den sidder bedst på min venstre ringefinger, den kan godt klemmes på den højre, men den er mere irriterende der.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
Beautylove

Beautylove

166 indlæg
Det overvejede jeg også da størrelsen var forkert, fordi der passede den til den finger og var fr stor til ringefingeren, synes dog det gav lidt meget opmærksomhed til 'fuck'-fingeren. Og nu har jeg besværet mig med at få den hjem i en anden størrelse så har ikke ligefrem lyst til at bytte tilbage igen
existencia

existencia

452 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan virkelig ikke se nogen grund til bekymringer om det :) Det er da absolut normalt at have ringe på RINGEFINGEREN selvom det hverken er forlovelses- eller vielsesring.
Beautylove

Beautylove

166 indlæg
Tak for svar :)
Smilsmittermeget

Smilsmittermeget

1193 indlæg
  • Skrevet
Der er mange, der går med ring på ringfingeren uden at være forlovet eller gift. Gjorde jeg da, før jeg blev forlovet og derefter gift. Og går også stadig med ring på venstre ringfinger. Det kan jeg slet ikke se, der skulle være mærkeligt, alle gør det da.

Mest populære tråde