1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Ensom efter forældres skilsmisse

Ensom efter forældres skilsmisse

SHN

SHN

100 indlæg
  • Skrevet
Hej derude I sommerferien valgte mine forældre at gå fra hinanden efter en del uro. Det var der flere grunde til, men det var især en konflikt mellem min far og bedstefar, min mormors mand, der har ført til mange skænderier mellem mine forældre. Det var en konflikt, der skete i julen og gik kort sagt ud på, at min bedstefar anklagede min far for at være en dårlig mand og far, og selvom min far prøvede at sætte en stopper for det, blev min bedstefar ved. Jeg overhørte det som den eneste, hvad min mor og mormor altså ikke gjorde. Det endte med, at min far smed min bedstefar og mormor ud, og siden da har der selvsagt været en meget anstrengende stemning. Det kulminerede så, da mine forældre blev skilt, og eftersom jeg stadigvæk bor hjemme, påvirker det mig meget. Min far har meget svært ved at lade konflikten med min bedstefar ligge, og han opsøger i tide og utide min mor, mormor og bedstefar, fordi han vil have en undskyldning fra min bedstefar, der eftersigende har "fortrængt" situationen, så der er ikke så meget at komme efter. Det er på den måde også meget anstrengende mellem mine forældre lige nu, og det gør mig ked af, især fordi jeg ikke føler, jeg kan snakke med dem om, hvordan jeg i virkeligheden har det. Jeg føler mig nemlig ked af det over hele situationen, men jeg føler mig også meget ensom. Jeg har venner, der kender til skilsmissen, og lige da det skete, følte jeg da også, de var der for mig. Sagen er bare, at ingen af dem spørger ind til, hvordan jeg har det, og jeg føler mest af alt, at de er ligeglade med mig. Jeg ved godt, at ingen er tankelæsere, men jeg synes også bare, det er svært at række ud til andre, for jeg er enten bange for at blive afvist eller være en belastning. Jeg har det alt i alt ikke særlig godt lige nu, og jeg håber, at nogen måske kan hjælpe mig. Måske har nogen selv stået i den samme situation som mig? Eller bare har nogle gode råd til, hvordan jeg kan blive gladere igen? Jeg beklager det lange indlæg - tak til dem, der tog sig tid til at læse det.
MissJane

MissJane

77 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hey du.. Jeg er ked af, at du ufrivilligt er blevet indblandet af al den familiedrama... Jeg er også ked af, at dine forældre er blevet skilt.. Jeg husker selv hvor svært det var at snakke med andre om, for jeg var bange for, at de ville være ligeglade, eller afvise mig. Men jeg tog springet, og fik snakket med dem jeg havde det bedst med - og det er noget jeg aldrig kommer til at fortryde. Jeg er sikker på, at hvis du fortæller dine venner eller bekendte hvordan du har de, at de vil støtte dig, og komme med nogle gode råd! Du må VIRKELIG ikke rende rundt med dette alene... Det har du eller ingen andre fortjent! :-) Op med humøret, og få dit hjerte lettet! Der er selvfølgelig nogen derude, som gerne vil høre hvad du har at sige. Som du selv siger, så er vi mennesker desværre ikke tankelæsere ;-) Kram
as_pigen

as_pigen

10 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ked at at du står i den svære situation. Jeg er dog ikke selv prøvet at stå imellem en forældre skilsmisse, men har hjulpet og været i blandt flere som har oplevet det - også med en masse dilemma imellem. Jeg vil anbefale dig at du rækker ud, og spørger om hjælp, selvom du er bange for at de afviser dig, så er det kun en tanke som du selv står med, da din omgangskreds i 99,99 % af tilfældene helt sikkert vil være der for dig og lytte til dig. Hvis du har noget andet familie som du kan snakke med, eks. en moster/faster eller andet, så er de også gode at række ud til, da de kender familien på nært hold. Det er måske hårdt i første omgang, men det ville også være en idé at du måske prøver at trænge ud omkring problemerne, for du skal helst ikke stå imellem og være en kastebold mellem nogen som ikke kan enes. Det er selvfølgelig aldrig nemt at skulle være den, som skal spørge om hjælp, når man ikke er sådan som person, men det er en meget god idé her, da det kun ellers vil blive sværere for dig med tiden.

Mest populære tråde