1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Føler mig alene og ked af det

Føler mig alene og ked af det

Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

218 indlæg
  • Skrevet
Lige i dag rammer mine følelser mig, jeg græder rigtig meget. Jeg er 28 år, single og arbejdsløs. Har en dejlig familie, men mine søskende har hver deres familie med mand, hus og børn. Jeg er den eneste og sidste uden nogle af delene. Jeg søger selvfølgelig arbejde, men det er svært at finde, da jeg ikke kan arbejde fuldtid. Føler mig ret alene.. og at der ikke er nogle der har brug for mig. Nogle der kender det? Jeg har også veninder, men jeg gider ikke ''trække'' dem ned ved at belemre dem.
Noora123

Noora123

35 indlæg
  • Skrevet
Jeg kender det virkelig godt... jeg er dog kun 17 år og står derfor ikke i samme situation som dig... jeg føler mig virkelig ensom (jeg har familie og venner). Jeg står og skal starte på uddannelse, i morgen faktisk og er så bange og ked af det.... frygter at det ikke er den rigtige beslutning samtidig med at jeg frygter at være alene.... jeg har somsagt veninder men som dig, så vil jeg ikke "trække" på dem med mine problemer fordi de er igang med uddannelser som de er glade for.... så de har det ikke som mig... ligesom din familie har det som dig.. jeg håber virkelig at du snart finder et arbejde og finder glæden igen, måske du skulle snakke med dine venner og familie... de er voksne og burde kunne hjælpe dig 😊 Håber det bedste for dig.. hilsen noora
Mimimi

Mimimi

125 indlæg
  • Skrevet
Der er en mening med alle vores liv. Du skal nok finde din vej og få det godt. Det her du går igennem nu er med til at forme dig og gøre dig stærkere. 28 er stadig utroligt ungt. Når du er 48 kommer du til at tænke, at du bekymrede dig uden grund!

Mest populære tråde