1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Første gang med boligjagt - Aarhus

Første gang med boligjagt - Aarhus

kitmuzz

kitmuzz

12 indlæg
 • Skrevet
Godaften. Jeg står og skal flytte hjemmefra (fra sjælland) for at starte på studie. Jeg har selvfølgelig kigget på nettet, er skrevet op hos ungdomsbolig Aarhus, men jeg ville rigtig gerne tage imod andre tips og råd. Især gode steder, at opskrive sig på venteliste hos, da min omgangskreds/familie ikke rigtig har nogle erfaringer med "bolig jagt" på denne måde. PLUS: Ofte skal man betale et beløb på diverse sider, for at få at "kontakte" udlejerne", er det ikke muligt at finde en måde, uden at kaste penge ud af vinduet ? Hilsen den kommende jyde :D
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
kitmuzz

kitmuzz

12 indlæg
 • Skrevet
1000 tak for tippet. Har du selv prøvet og søge gennem dem ? 
- Var der meget lang ventetid ? :D 
gitte345

gitte345

473 indlæg
 • Skrevet
Skjoldhøjkollegiet kan man altid få plads på, men det er klamt og der er mange kriminelle, der slet ikke studerer. Køb en lejlighed, hvis dine forældre har råd.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
Deleted
kitmuzz

kitmuzz

12 indlæg
Uh, så tror jeg at jeg springer over der. Tror desværre ikke vores økonomi er til at købe, selvom det da helt klart var at fortrække :D
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
Skriv dig op på aarhusbolig.dk, det koster 150 kr. om året. Du får fortrinsret for at være studerende, så husk endelig at tjekke det af i din profil, så du får tilbuddene hurtigere. Af gode områder kan nævnes Viby, Højbjerg, Aarhus N/Risskov og Åbyhøj bl.a. Ungdomsboligaarhus.dk er fin :)
kitmuzz

kitmuzz

12 indlæg
 • Skrevet
Hej Contrast Mange tak for de fine råd. Jeg har skrevet mig op hos begge steder (y) så må jeg bare håbe der snart er lidt gevinst. Ellers er der vidst noget med boliggaranti, hvor man skulle være garanteret en bolig inden jule. :)
contrast

contrast

1589 indlæg
Det var så lidt :) Ja, jeg mener at du kan søge om boliggaranti gennem ungdomsboligaarhus. Det kan man få hvis man bor uden for et 8000 postnummer, eller noget i den stil.
Fru V'

Fru V'

1 indlæg
 • Skrevet
Hej kitmuzz
Har du fundet noget at bo i ?
Jeg har et 20 m2 stort delvis møbleret værelse i Hornslet. (5km længere ude end Løgten)
Vil egentlig nok ikke leje ud, men gerne hjælpe med en midlertidig bolig i de 2-3 mdr. indtil du får en bolig på garantiordningen. 
Forestiller mig 1200kr for 1 uge, 2000kr for 2 uger og 3000krk for 1 md. 
Skriv til mig på heidisvoss@hotmail.com

Mest populære tråde