1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Fra køben til næstved.

Fra køben til næstved.

Katze.

Katze.

457 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej, min kæreste og jeg har egentlig set på en lejelighed.. Den ligger så bare i Næstved! Vi er begge fra København. Vi tror ejer lejligheden passer til os, og den er forholdsvis ok i pris. Jeg er lidt yngre end han er, og jeg blev student for 1 år siden. De er bare det, at jeg gerne vil flytte men samtidigt sidder jeg med en følelse af, at det hele er lidt surrealistisk.. Jeg har virkelig svært ved at mærke efter. Jeg vil jo gerne flytte, men på den anden side så er det langt at flytte som 20 årig, og mine forældre er muslimer, så det bliver et problem at jeg flytter selvom jeg er 20. I øjeblikket studerer jeg til sygeplejerske på 6. måned. Jeg er også i tvivl om det er det jeg vil, så det hele er lidt ekstra svært. jeg sidder med følelsen af at det ikke er en uddannelse på linje med universitetet, og det stresser mig helt vildt :(. Jeg tror det hjælper at komme ud med det her i et fora. ;( det er skide svært det her. Min kæreste er fast besluttet på at flytte og mener det nok skal gå. Men det er jo mig der sidder fast i det
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hvad er det, du gerne vil have hjælp til? Det er svært at se, hvorfor du ikke flytter med og prøver det af frem for at overveje det ene og det andet. Og langt at flytte som 20 årig? Der er altså mange der fx flytter fra Jylland til Kbh efter gymnasiet.
existencia

existencia

452 indlæg
  • Skrevet
Hvorfor stresser det dig, om det er en uddannelse på linje med universitet? Det er to vidt forskellige typer for uddannelse, men det burde ikke have indflydelse på, om det er den rigtige uddannelse for dig. Angående det med at flytte, så er det altså ikke langt at flytte, og umiddelbart har du en god alder til at flytte hjemmefra. Der er kun en måde at finde ud af, om det er rigtigt for dig, og det er at prøve - men der kunne det så også være en fordel at skaffe en leje lejlighed, så du er mindre bundet, hvis du senere fortryder.
Katze.

Katze.

457 indlæg
Du har ret. Jeg har bare haft en tidligere drøm om at prøve journalistikken af. Men ja, jeg er samtidigt også spændt på at skulle flytte. Der er bare det at min familie er muslim og de ser helst at jeg ikke flytter nogle steder. så det bliver desværre problematisk for mig
existencia

existencia

452 indlæg
  • Skrevet
Journalist er da ligesom sygeplejerske en professionsbachelor? Så igen, hvor en uddannelse tages er irrelevant, så længe man finder noget, man gerne vil beskæftige sig med. Om du skal skifte uddannelse kan kun du afgøre, og der må du jo følge din mavefornemmelse. Det samme gør sig sådan set gældende med flytning - hvad føles rigtigt for dig? Hvor meget vil du lade dine forældre bestemme?
Katze.

Katze.

457 indlæg
Ja, men du har jo fuldstændig ret.. Jeg må lære at træffe mine egne beslutninger.

Mest populære tråde