1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. GÆLD

GÆLD

Luna.

Luna.

1 indlæg
  • Skrevet
dette her handler det om glæd. Kæresten og jeg har desværre rigtig meget gæld. Det er en lang forklaring på hvorfor vi er endt her. Men nu kan vi ikke rigtig lave om på det. Men nu står vi her og skal få en hverdag til at gå op dette her er virkeligt svært. Vi har prøvet at gå i banken og få langt lånene sammen men de kan ikke hjælpe. Vi står nu og leder efter en mulighed. Og en af dem er at fortælle vores forældre dette her. Vi har ikke fortalt dem om det. Så nu ved vi ikke helt hvordan vi for det fortalt. Så hvis nogle har nogle gode råd eller selv været ud for det ville der være rart at høre dem
vaniljestang

vaniljestang

246 indlæg
  • Skrevet
At arbejde og tjene penge er jo den eneste mulighed for at komme af med gæld. Har selv haft en rimelig stor gæld på grund af dumme vælg jeg har gjort i fortiden. Er heldigvis snart helt fri af det, men det eneste man kan gøre er at arbejde så meget som muligt og betale så meget om muligt af man kan. Jeg har knoklet hårdt og taget dobbeltvagter næsten hver weekend, for at kunne betale det af hurtigst muligt. Kun holdt en uges ferie på et år osv. Det er surt at knokle så meget og man alligevel ikke kan bruge en krone, fordi det hele ryger på gæld, men sådan er det bare. På den anden side er det rart at se at gælden bliver mindre og mindre. Man har selv skabt sig i den situation, også må man lære af det og tænke sig en ekstra gang om inden man stifter gæld og passe på med ikke at ryge i en eller anden fælde. Der er simpelthen ikke noget der tynder så meget på en, som gæld gør. Så råd til jer af: Betal så meget om muligt I kan og spar på andre ting. Jo mere i betaler, jo hurtigere kommer gælden ned.
Maria Hanna Hansen

Maria Hanna Hansen

1 indlæg
Mit bedste råd er at være ærlig og oprigtig. Man kommer i sidste ende længst med ærlighed. Fortæl jeres forældre omkring situationen og bed dem om hjælp, ifht. at komme ud af dette forbrugsmønster. Det er i sidste ende kun jer selv og jeres viljestyrke, der kan gøre en ende på det.