1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hjælp - bordel som underbo!

Hjælp - bordel som underbo!

Dessawn

Dessawn

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Slettet
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Der er ikke så meget du kan gøre, specielt ikke såfremt de selv ejer lejligheden. Hvis de lejer, kan du prøve at rette henvendelse til udlejer. Du kan ikke få smidt dem ud, hvis de selv ejer, og du skal oplyse en eventuel køber om bordellet, såfremt dette vil have betydning for denne, da I som sælger ellers vil misligholde jeres loyale oplysningspligt. Hvad er det helt præcist, du gerne vil have gjort ved det?
Dessawn

Dessawn

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Jo, selvfølgelig skal du det, da der ikke er nogen undersøgelsespligt i forbrugerforhold, og det desuden ikke er information som er umiddelbart tilgængelig. Desuden er kendeligt for dig, at det vil være relevant for en sælger. Det komme selvfølgelig også an på, hvad køber mener er relevant i forholdt til salget. Det kan ikke sidestilles med for eksempel en tankstation. Som udgangspunkt er det ikke ulovligt at drive bordel, og det er en svær bevisbyrde at løfte for jeres vedkommende. Du kan prøve at klage til deres lejer. Er det en almindelig lejlighed som er tiltænkt beboelse?
Dessawn

Dessawn

2 indlæg
Nemlig, din kommentar peger lidt i begge retninger. Jeg skal ikke oplyse en evt. Køber om at jeg har mistanke om et bordel som underbo - da det lige netop er en mistanke. Da de ikke promovere det som sådanne, skal jeg derfor ikke oplyse andet end deres butiksfacade oplyser. Der er en butiksfacade - derfor skal jeg ikke oplyse andet end de gør. Derudover er det ulovligt at prostituere andre, men ikke sig selv, så længe der er en anden som modtager penge for andres prostitution - derfor er det ulovligt. Så når der er en butiksfacade, så er set tilgængelig information - om jeg så ved andet, er jo irrelevant. Hvad de oplyser til SKAT om deres forretning, er hvad køber skal have af vide. Hvis jeg ved at min nabo er drugdealer, så skal jeg heller ikke oplyse evt. Kommende køber om dette (da dette er ulovligt, og kun en mistanke jeg har) Som svar på sidste spørgsmål, nej det er erhvervslejemål, og derfor må de ikke bo dernede. Det har skilt og butiksfacade.
culpa

culpa

529 indlæg
Deleted

Mest populære tråde