1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hjælp til at finde bolig/studielejlighed i Købe...

Hjælp til at finde bolig/studielejlighed i København!

Anine96

Anine96

31 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen! Nu står jeg i den situation at jeg har sendt en kvote 2 ansøgning afsted og jeg tror og håber alt hvad jeg kan på at jeg kommer ind på studie, og er da også sikker på at jeg gør. Jeg har søgt studie inde i København og begynder derfor at lede efter et sted at bo som jeg kan flytte ind i så hurtigt som overhovedet muligt. Jeg kunne godt tænke mig at finde en lille lejlighed der koster omkring de 4.000, eller en 3 værelses til 8.000 jeg kan dele med en roomie. Men jeg ved det er rigtig svært at finde, så jeg tager næsten hvad jeg kan få. Er der nogle der har nogle gode råd til at finde et billigt sted eller noget? Hvis I kender nogen der leder efter en at bo sammen med er jeg meget interesseret eller hjælp til at søge kollegieværelse osv. :-) Taaak!
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Det er ikke muligt at finde en lejlighed til den pris, tro mig. Slet ikke. Prøv at søge på Egmontkollegiet, det er ret fedt. Man skal dog kende en der bor der for at blive optaget.
Anine96

Anine96

31 indlæg
Hm, Har aldrig hørt om det kollegie og er næsten sikker på jeg ikke kender nogen der bor der... Er der andre kollegier tæt på det der er lidt nemmere at komme ind i??
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Det må du undersøge selv på nettet:). Men det med lejlighed er i hvert fald umuligt. Jeg kender flere, der ikke kan finde en toværelses selvom de kan betale 10.000kr og en etværelses koster også omkring 7000kr. Tror du skal satse på at leje et værelse.

Mest populære tråde