1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Hvis man direkte har sagt, at man mistrives, hv...

Hvis man direkte har sagt, at man mistrives, hvad kan man så forvente af sine veninder?

anna1

anna1

102 indlæg
  • Skrevet
Ja, hvis man direkte har sagt, at man mistrives, hvad kan man så forvente af sine veninder? Er det fx for meget at håbe på, at de spørger ind til en? At de lige skriver en besked oftere end en gang om måneden? At de ringer oftere end en gang om måneden for at høre, om det går OK? At de prioritere at skrive eller ringe, hvis man har skrevet, at lige har brug for sparring? At de også bare en gang i mellem foreslår at ses? Jeg ved ikke, om det er mig, men hvis det var min veninde, der havde sagt, hun ikke havde det godt, ville jeg i den periode lige holde lidt ekstra øje med hende. Ikke at jeg ville ringe eller skrive hver dag, men jeg ville personligt lige være ekstra opmærksom. Er det bare mig, eller hvad tænker I andre?
Mija

Mija

1948 indlæg
  • Skrevet
Nej, jeg tror jeg ville have det på helt samme måde! Man har da om nogen brug for at ens veninder er der for en, når man ikke har det godt. Mener, det er vel derfor man har dem, nogen som hjælper én igennem godt og ondt..
LoonyLuna

LoonyLuna

19 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes helt klart det er noget man kan forvente af et venskab. Venner skal vel støtte hinanden? Jeg synes du beskriver et rigtig godt venskab :)
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes der er for mange der ikke prioriterer deres venner ordentligt, netop som du beskriver. Folk har mere nok i sig selv. Men så må man være mere hård og cutte dem ud, som bliver ved med at skuffe en.
anna1

anna1

102 indlæg
  • Skrevet
Det er rart at høre, der er andre, der tænker som jeg gør. Jeg vil altid være der for mine venner og veninder. Jeg har sommetider overvejet at sige til et par af mine veninder, i de perioder hvor jeg ved, at de ved, at jeg har været lidt nede. Når du nu ved, at jeg ikke trives lige i øjeblikket, undrer det mig, at du ikke spørger mere ind? Men det ved jeg ikke, om man kan?

Mest populære tråde