1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Jeg skal holde jul alene :-(

Jeg skal holde jul alene :-(

Hendeder10

Hendeder10

1 indlæg
  • Skrevet
Årh, det er svært at være til i juletiden synes jeg, faktisk rigtig meget. Nu er der kun nogle dage til jul, og jeg skal tilbringe den alene :-( Egentlig er jeg ikke det helt store julemenneske, men jeg synes dog ikke at det er særlig fedt at skulle være helt alene. Min kæreste skal være ved hans familie, og egentlig skulle jeg have været med der, men nu er han søskende pludselig hjemme i DK igen og skal med, og de kan ikke lide mig, så nu vil jeg ikke med, og min kæreste har også sagt at det nok er bedst vi lader være. Mit alternativ er bare at være hjemme ved os alene selv. Min mor er gift med en mand der gentagende gange har været hende utro, og lige siden har jeg taget afstand til ham. Jeg kommer ikke i deres hus når han er på matriklen, han er en modbydelig kontrollerende idiot, som min mor ikke tør gå fra. De holder jul sammen og sammen med lidt af familien. Min far er ikke inde i billedet længere. Min kæreste tror blot at jeg hader julen, og at det ikke gør mig noget at være alene. Og måske inderst inde tør jeg ikke helt fortælle ham hvor ked af det det hele gør mig, at være i en lortefamilie jeg knap kan holde ud, og at det nok er derfor juletiden gør så ondt. Jeg er helt knust, og ved ikke helt hvordan jeg skal komme igennem de næste dage. Min kæreste tager til sin familie på Fyn i morgen, og kommer først hjem anden juledag. Jeg har fri fra arbejde de almindelige helligdage, så det bliver et mareridt når jeg ikke kan beskæftige mig med arbejde :-( Jeg er i midten af 20'erne, og holdt sidste år med min mor (Før det kom frem hvad hendes usle mand lavede) og årene før har jeg holdt med min søster, som jeg desværre ikke har kontakt til længere :-( Jeg ved ikke helt hvad jeg vil med det her, måtte bare få det ud på skrift. Håber ikke der sidder andre med de følelser og humør som mig :-(
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Disse arrangementer er gratis,at møde op til: https://kirkenikbh.dk/kultur-debat/jul-2017-24-gratis-julekoncerter-i-koebenhavn arrangement for idag: "Torsdag den 21. december: Kærlighed og længsel Kl. 18.00 i Sankt Pauls Kirke, Sankt Pauls Kirkeplads, 1314 København K Med overskriften ”Kærlighed er” kan du til musikandagten med temaet ’længsel’ opleve julesange fra kirkens organister og høre julefortællinger fra sognepræst Kathrine Lilleør" måske kan du finde andre?
existencia

existencia

453 indlæg
  • Skrevet
Rundt omkring i landet afholdes der juleaften for folk, der ellers skal være alene, ligesom nogle familier åbner deres hjem for fremmede - dette må kunne findes på nettet? Derudover kunne det være en ide at se ind ad og finde ud af, hvorfor du er på kant med så mange personer i dit liv? Måske nogle forhold var værd at arbejde på og forbedre. Det kunne evt være en mulighed alligevel at tage med din kæreste og prøve at få en god aften med hans familie. Hvis du kommer med et åbent sind og et smil på læben, kunne I måske alligevel få det hyggeligt og lære nogle nye sidder af hinanden at kende.
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
  • Skrevet
Måske du godt kunne dele dine følelser med din kæreste, så han i det mindste ved hvordan du har det med det. Som de andre skriver, se om der er nogle arrangermanter du kan tage til. Hvis du har en god ven eller veninde kunne det måske også være en mulighed? ellers så brug dagene på noget du VIRKELIG nyder, se film din kæreste ikk gider se med dig, forkæl dig selv med lidt hjemme wellness
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
Hvorfor er hans søstre sure?
gitte345

gitte345

557 indlæg
Enig. Gør noget, du godt kan lide at lave og spise. Hyg dig alene. Masser af mennesker går i panik omkring jul og nytår for desperat at finde nogen at fejre det med. Det bliver ikke altid lige godt, og tit er selskabet præget af konflikter og alverdens ikke-gode følelser, fordi det er så stresset og "nu skal det være hyggeligt og sjovt". Jeg synes lidt, at de der arrangementer for folk, der ikke har noget sted at være er lige så stresset. Du SKAL være sammen med nogen. Fair nok, hvis det er det, man vil. Men man kan også bare bruge tiden til refleksion og at sætte nye mål, tænke over hvad man vil med sit liv, i fred og alene, med stearinlys, mørke og godt fjernsyn. Det behøver ikke være så tragisk:)
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Det er absolut ikke for at det skal lyde hårdt, men hvorfor er du på kant med så mange mennesker? Ja okay, din mors utro mand lyder ikke speciel rar, men det er da synd det ødelægger dit forhold til din mor. Hvad sker der med din kærestes søskende? Din far? Din søster? Hvis din familie virkelig er sådan en 'lortefamilie' som du beskriver dem, så gør noget aktivt for at tage del i din kærestes i stedet. Hvis hans søskende ikke kan lide dig, så gør noget for at det bliver bedre. Svigerfamilier er ikke nødvendigvis nemme, men man må affinde sig med dem og få det bedste ud af det. Snak med din kæreste om hvad problemet er, og vær sammen om at finde en løsning. Det kan umuligt være i hans interesse at ekskludere dig fra alle familiesammenkomster. Jeg sad selv alene juleaften (nu har jeg aldrig holdt jul, så det tæller måske ikke helt), men man kan sagtens hygge sig, selvom man er alene :)