1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Kommende polterabend

Kommende polterabend

Bride to be

Bride to be

9 indlæg
  • Skrevet
Er blevet ked af det og stresset pga polterabend.
Bride to be

Bride to be

9 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Allie00

Allie00

119 indlæg
  • Skrevet

Hvis det ligefrem gør dig ked af det og frustreret så sig til veninden at du helst vil følge traditionen og have din polterabend før brylluppet. Men vil da sige at en måned før brylluppet er da også sent at begynde at snakke polterabend??

Jeg har lige arrangeret polterabend for min veninde og vi var i gang flere måneder før.

Vær lidt egoistisk engang imellem! Det er din polterabend og den skal ikke indrettes efter din veninde. I kan jo altid holde en fuld-gas- tøsefest efter brylluppet, men polterabend hører sig altså til inden brylluppet.

Jeg tænker også - hvad siger de andre der skal med? Det er vel ikke op til hende alene

Bride to be

Bride to be

9 indlæg
Har fået afvide af min kæreste at datoen har været planlagt længe. Jeg skrev en lang og uddybende besked til hende som pegede i alle retninger på at jeg gerne vil have det inden. Alligevel insisterede hun lidt på at det var en bedre ide at det blev efter brylluppet da vi talte sammen i telefonen fordi så kunne hun bedre give mig en fed polterabend , jeg sluttede samtalen af med at jeg endelig ikke ønsker at planlægge min egen polterabend og at det er fuldstændig op til dem. Jeg havde skrevet tidligere i beskeden at for min skyld kunne hun bare tage barnet med, jeg har selv en søn på 5 måneder og behøver ikke at der skal ske helt vilde. Jeg ammer ham dog ikke så har mulighed for at tage afsted uden ham. Har forslået at vi tager en vild bytur et stykke tid efter brylluppet i stedet for og så bare en mere rolig polterabend. Så kan ikke se hvorfor det bliver ved med at være et problem for hende. Vil selvfølgelig godt i byen senere med de andre hvis de har lyst. Har talt med min anden veninde om det og hun siger at hvis det var hende der skulle have en polterabend efter brylluppet, så vil hun også hellere undvære. Men det er ikke hende der planlægger den.😔
Allie00

Allie00

119 indlæg
Hvis du har sagt din mening så er der ikke så meget andet at gøre.... meeeeen pas nu på det ikke bare er et nummer for at de rigtig kan overraske dig. Meget af morskaben ved polterabend er jo netop overraskelsen.

Men ellers vil jeg sige - hvis du ikke kan ændre det så lad være med at lade det gå dig på. Læn dig tilbage og se hvad der sker. Lad da være med at lade sådan en lille ting ødelægge dit bryllup
Bride to be

Bride to be

9 indlæg
Jeg prøver men det er svært, især fordi jeg ikke har så mange tætte veninder, så gør det at det hele gør lidt mere ondt. Vil så gerne have en hyggelig dag inden brylluppet ligesom min kæreste har haft sin. Men du har ret tak for dit svar.