1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Konstant rastløs

Konstant rastløs

gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Jeg kender ikke personligt nogen, der er lige så rastløse som mig, så nu prøver jeg her:). Jeg har et job, der gør, at jeg kan arbejde alle steder fra, og det gør jeg så. Jeg lejer boliger forskellige steder i Danmark og ude i verden, Europa og på den anden side af jordkloden. Det er spændende og det gør mig glad, men også stressende hele tiden at skulle tilpasse sig og finde et nyt sted at bo. Jeg tænker tit på, hvordan andre mennesker kan holde ud at bo det samme sted i lang tid ad gangen. Hvordan bestemmer man sig for at bo et sted, hvorfor vælger man lige det sted? Hvis man pga job eller andet er bundet til ét sted, drømmer man så alligevel om at rejse væk, prøve at bo i udlandet eller er man tilfreds? Hvad skal jeg gøre for at blive mindre rastløs:)?
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
  • Skrevet
Må jeg gerne vide hvad du arbejder som? :). Og jeg tror at det går over når det er begyndt at blive for kedeligt, og når man er klar til at slå sig ned en dag, starte en familie osv, så finder man et andet job der ikke gør at man skal rejse hele tiden, og så finder man også et fast sted at bo.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Men jeg synes jo netop ikke, at det er kedeligt. Det bliver ved med at være spændende at rejse. Også mere spændende end at starte familie. Men det mest underlige er nok, at jeg ikke kender andre, der har det sådan.
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Jeg har med vilje ikke skrevet, hvad jeg laver. Det er for privat, synes jeg. Det er et kreativt freelancejob, kan vi sige. Som ikke er kriminelt og hvor folk siger "iihhh det lyder spændende", fordi de gør sig mange forestillinger om lige dét job:)

Seneste tråde