1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Kraftige underlivssmerter

Kraftige underlivssmerter

alien005

alien005

36 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
slettet.
Aebletrae

Aebletrae

95 indlæg
  • Skrevet
Øv hvor træls for dig! Jeg fik p-piller i sin tid, for at gøre smerterne mere kontrollerede og selvfølgelig mindre. Det hjalp mig! Har du overvejet det? :-)
alien005

alien005

36 indlæg
  • Skrevet
Skal man have en læges henvisning, eller er det i orden at bare købe det selv på apoteket? ((:
anonymcat

anonymcat

108 indlæg
  • Skrevet
Man kan ikke få p-piller i håndkøb på apoteket. Du skal tage til lægen og snakke om de problemer du har, og så vil han/hun lave en recept til dig på p-piller, hvis de mener det vil være det rigtige for dig. Jeg har været på p-piller i 5 år, og er rigtig glad for det. Man skal bare huske at tage sine piller :)
Shey

Shey

38 indlæg
  • Skrevet
Øv, lyder ikke særlig sjovt! Som de andre siger kan du begynde på p-piller, da de både tager smerterne og den kraftige blødning. Ved selvfølgelig ikke om du har brug for præventionen og de har selvfølgelig også bivirkninger, men du kan da tage en snak med lægen om det. Tager selv p-piller og har stort set ingen smerter og kun kraftig blødning den første dag samtidig med at jeg kun bløder ca 3 dage, så det hjælper rigtig meget :)
Womanbruger100

Womanbruger100

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alien! !! Jeg har oprettet en bruger for specifikt at svare på dit opslag! Har du nogensinde hørt om "endometriose"? Jeg har haft uforståelige smerter PRÆCIS som du beskriver siden jeg var 16-17 år. Jeg er nu 23 år og har fået konstateret cyster på æggestokkende (en af måderne endometriose desværre udarter sig). Det er meget vigtigt at du står ved din smerte og hvor den kommer fra. Det har taget mig 6 år at få igennem at det jeg havde ikke "bare" var menstruationssmerter. Stol på din intuition og at det du føler er rigtigt for mange vil fortælle dig at du bare skal tage ipren, dyrke motion, tage p-piller og det er til at blive syg i hovedet af. Det kan også være det ikke er det, men det lyder virkelig som det jeg lige har været igennem og jeg har spildt enormt meget tid på ikke at stole på min egen intuition. Kram

Mest populære tråde