1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Lære at spare penge

Lære at spare penge

cubbles

cubbles

124 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen. Jeg er en 23 årige pige, bosat i Aarhus og elsker at bruge penge. Men jeg har mildest talt ingen. Har en kassekredit på 10.000 som min far kautionere for. Jeg er elev i en tøj butik og får udbetalt omkring 8.600 hver måned. Der bliver overført 5868 kr. til min kæreste, til mad, husleje osv. Jeg elsker at bruge penge på alt. Specielt tøj (grundet arbejdet), mad og bolig tilbehør. Men jeg har altså så dårlig samvittighed når jeg når sidst på måneden og kan se at jeg IGEN ikke har sparet op og kan se at jeg kommer ud af min kassekredt. Hvordan gør i for at holde styr på økonomien og har i nogle gode råd?
Helseslik.dk

Helseslik.dk

5 indlæg
  • Skrevet
Det bedste du kan gøre, er at holde dig beskæftiget med noget andet. Det er tydeligvis blevet en hobby for dig og jeg tror vi er mange der godt kan lide at bruge penge, det giver sådan en lykke følelse. Hvad gør dig glad? jeg finder selv glæde i træning, det holder mig virkelig fra mange indkøb, fordi jeg sjældent får tid til at gå en tur ned af strøget så.
contrast

contrast

1566 indlæg
  • Skrevet
Du må være mere kritisk når du køber. Overveje "er det virkelig nødvendigt med den her ting?" inden du køber det. Bliver livet besværliggjort for dig i en høj grad, hus du ikke køber denne ting, og har du egentlig noget som opfylder behovet i forvejen? Hvor meget kommer du til at bruge det? Køber du egentlig ikke bare en "duplikat" af en lignende ting du har i forvejen? Osv. I øvrigt er det en ret dyr post, den til din kæreste. Bor I i en meget dyr lejlighed, og kan I spare på maden eller andet?