1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Når vi dør?

Når vi dør?

Caspiansmor

Caspiansmor

17 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg synes, dette er et enormt spændende emne. Så jeg vil gerne høre, hvad I tror, der sker, når vi dør. Der er nogen, der tror på, at lyset man ser, når man dør, er lyset fra fødegangen (genfødsel). Det synes jeg, er en sjov tanke :-D Jeg kan da starte. Jeg tror på Jesus, og at der er en himmel og et helvede. Hvad tror I på?
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ikke i tvivl om, at man dør på samme måde som en hund eller en fugl. Alt er slukket, man rådner op og der er intet efterliv nogen steder. Man forgår og bliver ædt af andre dyr. Lyset der har jeg selv set, fordi jeg har epilepsi. Når jeg får et anfald, så kommer dødslyset, som ikke er et dødslys, men åbenbart bare en reaktion på en ekstrem kropslig oplevelse.
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror ikke på der sker en skid når vi dør. Det er da en rar tanke om at vi bliver genfødt eller kommer i himlen. Men helt ærligt tror jeg ikke på det. Jeg tror at folk tror på det, fordi de ikke kan forlige sig med at vi bare er døde og der ikke sker mere herefter. Tænk på hvor mange milliarder mennesker der dør heletiden og bliver født. Der ville jo ikke være plads på jorden hvis ALLE blev genfødt. Jeg tror på at vi kun lever én gang og derfor skal vi få det bedste ud af livet vi kan. Lade være at gå op i småting, ikke være bange for at elske, gøre hvad vi vil og nyde når vi er sunde og raske.
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Jeg er enig med de andre. Og så er det for mig faktisk også mindre skræmmende end hvis der skete noget efter livet. Jeg lever helst efter devisen om at få noget ud af livet her og nu, for der er ikke mere bagefter.
Pigenlig

Pigenlig

41 indlæg
  • Skrevet
Jeg er nok bare den kedelige type, der tror, at der bliver mørkt.
Rikke2011

Rikke2011

653 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror på reinkarnation. Det er ikke noget jeg fortæller folk, men det gør jeg virkelig. Det er det eneste der har været en lille smule bevis på. Jeg syntes det er skræmmende at man ikke ved hvad der så sker i det næste liv.

Mest populære tråde