1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Økonomisk dilemma

Økonomisk dilemma

AmandaL

AmandaL

13 indlæg
  • Skrevet
Hej, Jeg er en pige på 28 år, som bor sammen med min kæreste på 27. Vi har boet sammen i 7 år, og jeg har de sidste 5 år været studerende på SU. Min kæreste har de sidste mange år arbejdet som vikar forskellige steder, men har det seneste år ikke haft et job. Han har desværre ingen A-kasse og kan da ikke få understøttelse derfra. Kommunen har ikke villet hjælpe ham i forhold til understøttelse heller, hvilket vil sige at vi kun har min SU. Det har vi kun haft det senest år.. Nu til dilemmaet. I marts 2016 købte vi begge en telefon på afbetaling, og han har afdraget til mig indtil januar 17. Han har ikke kunnet betale mig i 7 måneder og jeg hæfter hver måned på hans regning og afdrag. Jeg har meget svært ved at betale regningen selv, da jeg kun har min SU. I dag kommer jeg hjem og beder ham mindst overføre 2 gange det beløb jeg hver måned betaler for ham. Han kigger sine tal igennem, og siger hurtigt at det ikke kan lade sig gøre! og at vi bare må flytte hjem. Her står jeg og mangler penge, som egentlig ER mine, og har ikke mulighed for at betale min egen regning. Hvad skal jeg gøre?
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Du kunne jo lade være med at betale ham? Han skal jo kunne klare sig selv, ellers kommer det jo aldrig til at fungere. Hvordan er det overhovedet lykkes dig at betale hele huslejen når du kun er på SU?
AmandaL

AmandaL

13 indlæg
Jeg betaler ham ikke. Den kører pr. automatik gennem teleselvskabet og han betalte også som aftalt til at starte med. Jeg betaler min del af huslejen, mens han går i minus, desværre. Mit dilemma er lidt at vi har været sammen så længe, og det er svært bare at skide på det hele...
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Opret et gældsbrev, hvis han skriver under får du dine penge.
Smaek-kys

Smaek-kys

2078 indlæg
  • Skrevet
Så må du vel opsige hans telefon eller sige til ham at I er nødt til at sælge den og han må købe en billig tastatur mobil indtil han får et job. Og så har han nok ret - HAN må flytte. Hvis han ikke har råd til at bo ude, så må han flytte hjem. Og hvis det gør at du ikke kan bo ude, så må du også flytte.
as_pigen

as_pigen

10 indlæg
  • Skrevet
Hvis det er DINE penge, og du selv har brug for dem, så må du simpelthen være konsekvent og fortælle ham at du ikke har mulighed for at betale for hans telefon også. Hvis det ikke fungere, så det er egentlig lidt hans egen fejl, for han må skære ned på nogle af sine andre forbrug, så han selv kan betale af på den! - Det kan eksempelvis være at skifte til et billigere abonnement på den telefon. For det er ikke dit ansvar, at stresse over hans økonomiske problemer, nu hvor du har dine egne også

Mest populære tråde