1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Player, Badboy, Fuckboi - definition?

Player, Badboy, Fuckboi - definition?

miar

miar

2 indlæg
  • Skrevet
Heeeeey! :D Hvordan ville i definere de følgende typer? Og vil i mene, at det i bund og grund er samme type person, hvorfor, hvorfor ikke? Jeg har selv lidt svært ved at se, at de 3 typer af drenge ikke skulle passe sammen. Er det ikke bare ældre udtryk, der bliver erstattet med et nyt? Hvad synes i? :)
Naika

Naika

423 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
1,En der er løgnagtig flirter udenom boller udenom,når kæresten ser væk...
2,En fyr,der opfører sig mindre pænt,er grim i munden,eller fræk,let ophidses
muligvis voldelig,liderlig,til det rå look
fyr uden hæmninger,der går efter det han vil,og når han vil,muligvis på kant med loven
eller har været,hang til narkotika,alkohol,andet skidt,og lort
kan tale til kvindens beskytterinstinkt ironisk nok........
3,Et boytoy,øh,en tøset dreng,der udnyttes,lader sig misbruge af ældre kvinder,par,mænd i deres midtvejskriser,eller slavefyr,der vil trædes på af kvinder iført stiletter,være et møbel,eller skure deres badeværelsesgulv rent med sin tandbørste
den maskuline udgave af en sukkerbabyelitens nymoderne slangudtryk
for en gråzoneprostitueret.....

Min umiddelbare analyse...

En bolleven 4,troløs sexgal fyr pigen ikke behøver stå til ansvar for,som kan skride,og sige stop,når han vil,eller falder over et yngre,nyt,kønnere
sexobjekt på Instagram
hverken en ven
eller rigtig kæreste blot en billig erstatning,der ikke virkelig er der for en,og en bolleveninde en troløs flirtende sexafhængig tøs,som højst sandsynligt har et udseende langt over gennemsnittet,som mange går efter i dag,da sexualitet fylder,så meget,som det gør,og vægtes,så højt af mange
samt mange ikke virkeligt ønsker,at udvise det store ansvar for en anden person
er det ikke mystisk det er så udbredt............

Skadeligt for både pigen,og de liv hun nu end ødelægger
ved,at svines til af gifte mænd...
giftige mænd,men som Joe i Lars Von Triers Nymfomania
ligeså køligt udtaler: "der skal knuses en del æg for,at skabe en omelet" er hun arketypen?
for fremtidens 50 årige bedstemødre.........

5,En kæreste noget der slår alt det andet........

Hvis det er den rette person man falder for?

Beautylove

Beautylove

166 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes lidt det er som om 'Fuckboi' bare er et nyt ord for 'Player', så i min mening er de to det samme, en som går fra den ene pige til den anden, hvis han har en kæreste har han nok også tre andre og tilfældige piger ved siden af. Badboy der synes jeg der er to versioner, der er en 'Bad badboy' en som er voldelig eller nedladende, behandler sin kæreste dårligt og ikke respektere eller ser sin kæreste som en ligemand. Så er der 'Dream badboy' som er den slags badboy som er i en romantisk komedie, en som mere er 'misforstået' og i virkeligheden er rigtig sød, især overfor den helt rigtige pige.
rolle12

rolle12

9 indlæg
  • Skrevet
Fyr her. Ja det så en videreudvikling af player:

Det er alle sammen en type de hører til fyretypen: Jerk blanding af alpha/beta

Player:
Fyren der godt kan lide at lege med pigernes emotions. Han skaber en confusion i pigernes hoved, så pigerne bliver i tvivl om han kan lide dem eller ej. Dette skaber mere interrese. Han viser ekstrem interrese og derefter kan han vise meget u-interesse, han leger med dette for at skabe confusion. Derfor hedder det "player"

Badboy:
Det samme som player, men en videreudvikling. Badboy kan godt lide at esklarere seksuelt så hurtigt han kan. Han rører pigerne forskellige steder for at forføre dme så hurtig som muligt. Effektivt på dance floor. De fyrer, der tager piger bagfra.

Fuckboi:
Det samme som player og badboy, men en videreudvikling. Fuckboi er de fyre du hører om i Gulddrengs sange. Søg på "Model" eller "Utro" lyrics, hans tekst forklarer det hele for han synger om dem. Men kort sagt det typisk de lave klasser, der scorer ved hjælp af alkohol og 6 liter vodka. Typisk i aldren op til 24 år i D-jay klubber.