1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. søger bolig! :)

søger bolig! :)

Foxx0412

Foxx0412

9 indlæg
  • Skrevet
Hej alle! Min mor og jeg står i en rigtig lorte situation. Vi bor i en super lille lejlighed, hvor man ikke må have hund. Derfor er den hos min far, men der kan den ikke være så længe. det er stort problem for os og bortset fra det, vil vi gerne have en anden lejlighed. Jeg ved ikke om dette er et dumt sted at poste et opslag om dette, men ellers, må det jo blive slettet. Jeg søger umiddelbart gode råd til hvad vi kan gøre eller om der er nogen der er interesseret i bytte eller har en lejlighed. Her er vores annonce i hvert fald:Lejlighed til leje søges. Evt.bytte Det er til min mor og jeg. Vi er stille og rolige, er begge ikke rygere og har en lille dværggravhund med os. Derfor er det vigtigt med husdyrtilladelse. :) -København og omegn -3 værelses, eller 2 ( helst seperate) -skal kunne lejes ubegrænset eller minimum 2 år. -Husdyrtilladelse -Leje pr. måned maks 9.000 Skriv gerne for mere information, hvis du kender/har en lejlighed eller for interesse i bytte. Venlig hilsen Paulina og Jeanette
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Ikke for at være lyseslukker, men der er tusindvis af mennesker, der søger i lige præcis det område og kan betale lige præcis det beløb. Min erfaring er, at man skal op at betale 11.000 i Kbh for at få en toværelses...med eller uden tilladelse til hund. Jeg tror I skal søge et godt stykke uden for København i stedet. Eller flyt på landet:)
Foxx0412

Foxx0412

9 indlæg
  • Skrevet
det har du bestemt også ret i. det er bare heller ikke en mulighed at flytte ud på landet når min mor har arbejde i byen og jeg går på gymnasiet her.. ellers tak for rådet.

Mest populære tråde