1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Sorg efter hunds død

Sorg efter hunds død

Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

208 indlæg
  • Skrevet
Jeg måtte få aflivet min hund i mandags efter flere års betænkning, havde den i alt 4,5 år. Det var det bedste for hunden og jeg var afklaret. Men jeg er overrasket over hvor meget det påvirker mig. Jeg troede at jeg selvfølgelig ville være ked af det men også mindes den med glæde og så var det det. Men jeg føler at jeg har mistet en stor del af mig selv og jeg føler mig helt vildt alene. Det er en kæmpestor omvæltning og jeg er vildt rundtosset, spiser ikke ordentligt, har ondt i kroppen og har svært ved at overskue tingene. Jeg prøver virkelig at tage mig sammen og sige jeg har det fint for det var det bedste for hunden. Er der nogen der har prøvet det og kan sige om det bare er mig der tager det for hårdt?
culpa

culpa

514 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes, at du tager det for tungt.
existencia

existencia

394 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes derimod, at det er ret naturligt at være meget ked af det og berørt det første stykke tid. Det er altså kun få dage siden du måtte aflive din hund. Det er også en stor omvæltning at have en hund omkring sig, som skaber masser af liv, og så pludselig være alene.
Beautylove

Beautylove

129 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes det er helt okay, giv dig selv lov til at føle som du føler så du kan heles. Men det er godt at du husker digselv på at det var bedst for din hund, så du ikke lader det knække dig helt ned. Er ked af du har måttet sige farvel til din ven, forhåbentlig kan du med tiden åbne dit hjerte og dit hjem for en ny hund som har brug for kærlighed og venskab