1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Starte forfra kørekort

Starte forfra kørekort

Katze.

Katze.

457 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej, jeg er ved at tage mit kørekort, men jeg er i den situation, at jeg simpelthen har bestået en teoriprøve for snart 1(!!) år siden. Min kørelærer har faktisk udnyttet det rigtig godt at jeg er usikker af person!. 1. kørelære var en nar, og burde slet ikke have med unge mennesker at gøre. Jeg har kun været til 2 køreprøver! og det lykkedes ikke at bestå. Kørelæren har gang på gang ignoreret mig, og generelt udnyttet det her. Jeg er virkelig frustreret pt. og ved slet ikke hvad jeg skal gøre. Det her år har været kaotisk på flere punkter, jeg er startet på studie i februar , og har i en tid ikke haft råd til at fortsætte kørekort, fordi jeg har været arbejdsløs. Har et job nu, så det meste af lønnen er gået til kortet. Føler det her bare er en kæmpe joke. Min ansøgning om kørekort udløber allerede om 14 dage, og min læge kan først finde tid til mig (lægeerklæring) om over en måned. Jeg er så ked af det her lige nu, og tanken om at starte forfra er jeg IKKE vild med. Kan ikke sove om natten, fordi jeg bare tænker på at jeg er en kæmpe fiasko ;( Jeg tør ikke sige det til nogen. Mine forældre eller hverken kæreste. Det påvirker mig så meget, at jeg ikke egnang kan overskue at læse mine lektier, jeg er bare HELT mut og træt. Oven i købet skal jeg snart til at flytte med min bedre halvdel helt til Næstved. Jeg havde håbet på jeg kunne bestå min køreprøve her for en uge siden, men desværre ville skæbnen noget andet. Ved ikke hvorfor jeg skriver herinde, jeg tror ikke I kan hjælpe mig. Jeg er så træt af det her, at jeg er på nippet til at betale 11 tusinde kroner i næstved og starte helt forfra. Men det vil føles som en kæmpe kæmpe fiasko ;( Jeg har pengene, men det er nødigt nogle jeg vil ofre, fra min i forvejen slatne opsparing Nogle der har nogle opmuntrende ord? Det er lige hvad jeg har brug for. Er så frusteret at jeg har lyst til at græde og skrige. Min kæreste siger bare, at jeg skal slappe af, og jeg kan tage det hvor som helst. Hvor fedt er det lige, at starte forfra???
Katze.

Katze.

457 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hvad f... gør man i sådan en situation? jeg har været så opsat på at få kortet, at jeg ikke har skænket en tanke at mine papirer udløb. Jeg skulle nok ikke have startet på et forløb dengang, men der var så mange der pressede mig, familie osv. Jeg fortryder jeg ikke ventede!!
existencia

existencia

452 indlæg
  • Skrevet
Hvis du ville ønske, at du havde ventet med kørekort, hvorfor udskyder du det så ikke nu? Man kan altid tage kørekort, når man har lyst, overskud og føler sig parat. Det virker som om, du lige nu har flere bolde i luften, end du kan håndtere. Så fjern stressen over kørekort. Så vidt jeg husker, har du tidligere været ked af dine karakterer?! Det bliver jo nok ikke bedre af, at du ikke laver dine lektier, fordi du lader kørekortsituationen påvirke dig. Altså synes jeg, at det virker som om, din bedste mulighed er at tage kørekortet på et senere tidspunkt, hvor du har tid og overskud.
Katze.

Katze.

457 indlæg
Jeg skal flytte til næstved, min kæreste har kørekort og bil. Ja, jeg ved ikke, det er nok sværere at tage kørekort når man er færdig uddannet og sidder fast i et job. Alle i min omgangskreds siger jeg skal tage mig sammen, og jeg føler mig som en kæmpe freak, at jeg er 20 og ikke engang kan komme igennem et kørekort på nuværende tidspunkt. Ih det er ikke nemt ;( Tænkte det var smart at få det gjort inden jeg rykker teltpælene til næstved, hvilket jeg gør i februar 18
existencia

existencia

452 indlæg
  • Skrevet
Jeg kender flere, som først har fået deres kørekort i løbet af voksenlivet, så det kan sagtens lade sig gøre, hvis man ikke er klar/har lyst tidligere. Endvidere når du lader det påvirke din uddannelse, så påvirker det jo også din fremtid, herunder arbejde. Gennem dine debatter virker det som om, du lader dig påvirke meget af folk omkring dig? Måske du skulle lære at lytte mere til dig selv end alle andre - find din indre styrke.
Katze.

Katze.

457 indlæg
jeg tænker meget over hvad andre synes. og jeg tænker på pengene også mine forældre har betalt. Jeg tænker mest hvad der skal ske når jeg skal flytte til Næstved. så er det jo ret vigtigt at have et kørekort!! og jeg føler det er lidt som et nederlag at give op
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Hvis man ser lidt objektivt på det, giver det da mening at starte forfra eller måske vente. Jeg tog mit kørekort på 2 måneder, og det var selv med fuldtidsarbejde, og de fleste gør indenfor 6 måneder. Du var altså over dobbelt så lang tid om det som alle andre. Hvis du er et år om det, er du nok ikke gearet til at tage det, om ikke andet på nuværende tidspunkt. Et kørekort er altså ret nemt at få, ligemeget hvordan du vender og drejer det, og der er intet at være stresset over i den henseende, ligemeget hvem ens underviser er. Så bider man tænderne sammen, tager sig ordentligt sammen, og så får man det gjort, og da specielt når andre endda har betalt for det. Men nu er der altså gået et år, og idet at du nu snart har ladt din ansøgning udløbe, må du punge ud eller undvære. Jeg er enig med din kæreste, det er da ikke noget at græde over, der er jo ingen der er omkommet, du har bare ikke taget dit kørekort idenfor den normale tid, ligesom alle andre, så må du tage konsekvensen heraf.
Katze.

Katze.

457 indlæg
Det ved jeg godt, det er bare meget pinligt at indrømme! Og er ærligt talt bange for de andres reaktioner på det her, nu kunne jeg tage det i næstved til en sum af 11 tusinde kroner.
culpa

culpa

529 indlæg
Det må være fuldstændigt ligemeget hvad andre mener, det er ikke dem der tager kørekortet. Man kan ikke basere sit eget liv på hvad andre mener. For det meste er folk fuldstændigt ligeglade med, hvad du laver. Du fortæller dem jo ikke at du vil deltage i en satanisk kult, du tager jo blot et kørekort. Der er konsekvenser i voksenlivet, og din konsekvens koster dig i det konkrete tilfælde 11 tusinde kroner.
Katze.

Katze.

457 indlæg
Du kender ikke mine forældre, de vil begynde og skælde mig ud. Og Ja, det er faktisk konsekvensen. Jeg har bare ikke overskud til at fortælle andre hvorfor jeg skal starte forfra. Det rager da ikke nogle, som du så fint får formuleret.

Mest populære tråde