1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Tinnitus helvede

Tinnitus helvede

caro1234

caro1234

241 indlæg
 • Skrevet
Ja overskriften siger vel lidt sig selv.. Jeg har siden midt januar i år døjet med rigtig meget tinnitus døgnets 24 timer og jeg er ved at blive helt skør i hovedet.. Jeg kan ikke sove, se film, synge og høre musik mm.. Den overdøver ALT.. Den kom i forbindelse med at jeg skulle flytte og jeg var rigtig nervøs for hvordan jeg skulle klare mig og dermed ikke i forbindelse med en koncert, så derfor må den være psykisk betinget.. Havde også andre stress symptomer i samme periode (ca. 3 måneder) såsom hjertebanken og åndenød. De andre er dog heldigvis forsvundet, men ikke tinnitussen og er så bange for at jeg skal leve med det resten af mit liv.. Har ikke høretab eller er lydoverfølsom.. Har været til diverse ørelæger, som har lavet en test på mig, der faktisk viser at jeg høre bedre end gennemsnittet.. Så det er bare tinnitus jeg har.. Ja, bare  Han sagde også at det må være psykisk og jeg derfor bare skal tro på at det går væk af sig selv.. Men jeg er nu ved at miste alt håb.. Har jo haft det i over et halvt år.. Er bare SÅ ked af det!!!! Er der nogen af jer andre der har kronisk tinnitus eller prøvet at have det i en længere periode? 

Kh
1987-male

1987-male

2343 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
1987-male

1987-male

2343 indlæg
 • Skrevet
Du må arbejde videre med det og finde specialister inden for tinitus der kan svare på spørgsmålet, og hvis det endelig er noget psykisk, så må der også være mennesker der kan se en tråd mellem det psykiske og tinitus, så undersøg alle muligheder i din by, der må være bare en, der har svaret på hvad du kan gøre.
Kps

Kps

1 indlæg
 • Skrevet
Caro1234 er du her stadig?
gitte345

gitte345

473 indlæg
 • Skrevet
Jeg fik det også efter en stress periode og har det som sådan stadig, hvis jeg vælger at lytte efter. Hvis man tænker på noget andet, så kan man ignorere den. Hvis du kun fokuserer på hyletonen, så bliver du vanvittig. Jeg har den også nu fx, men det generer mig ikke rigtig. Hvis den pludselig er meget høj, så kan jeg se en volumenknap for mig og faktisk skrue ned for den, så det ER psykisk. Det der hjælper er at indrette sit liv sådan, at man ikke bliver meget stresset igen.
gitte345

gitte345

473 indlæg
 • Skrevet
Og i øvrigt kan man få tinnitus efter bihulebetændelse eller ørebetændelse, i en lang periode eller vist nok permanent hvis man har gået lang tid med betændelsen.
Pigenlig

Pigenlig

41 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det må være skrækkeligt :-( Jeg ved ikke om det virker, men der er nogle gode råd her: http://www.wikihow.com/Cure-Tinnitus. Jeg kender ikke specifikt til de råd, men jeg bruger ofte WikiHow når jeg skal finde inspirationer og gode råd.

Mest populære tråde