1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Ubehageligt security check i lufthavnen

Ubehageligt security check i lufthavnen

cillekf

cillekf

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg plejer altid at være nervøs for at bippe i lufthavnen, men da jeg var på vej hjem fra et besøg med stort set samme tøj (bukser + bh), som da jeg tog afsted fra Kbh tænkte jeg slet ikke over, at der var en mulighed for at bippe. Jeg bliver så virkelig overrasket, da jeg skal tjekkes (bipper) i Hollands lufthavnen. Jeg bliver spurgt om det er okay, at de tjekker mig. Jeg siger selvfølgelig ja, (kan man overhovedet sige nej?), og da jeg blot regner med, det er min bh, og de lige skal glide hænder over blusen og armene, som de andre få gange jeg er blevet tjekket. Helt modsat hives der med det samme ud i mine bukser, en hånd kommer ned og rører rundt om mit underliv. Herefter bliver jeg rørt på ballerne inden under bukserne og til sidst uden på bukserne på inderlårene. Jeg blev meget overrasket og mundlam, da jeg aldrig har prøvet at blive tjekket på den måde før og slet ikke havde regnet med, det var der, og kun der på kroppen. De gange jeg har prøvet at blive tjekket (kun 17 år, så ikke så mange gange), synes jeg de ansatte nærmest ikke har haft lyst til at røre ved undertøjet (og det var endda uden på ens bukser og bluse). Jeg rejste alene, så jeg havde ikke nogen at dele det med. Men nu hvor jeg er kommet hjem, har jeg lige pludselig fået det ret dårligt, fordi jeg føler mine grænser er blevet overskredet. Så vil egentlig bare høre om det er normalt, at man midt i det hele bliver tjekket inden under ens tøj? Det vil berolige mig lidt hvis det er standard procedure, som jeg bare ikke har oplevet før? Dog synes jeg det er meget mærkelig at man i Hollands lufthavn spotter noget, som man ikke gør i Københavns lufthavn, da jeg havde præcis samme bukser på, og det umuligt kan have været mine trusser.. andre der har oplevet det?
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
 • Skrevet
Har aldrig prøvet at blive tjekket. Men i følge reglerne må de gerne det, de har gjort ved dig. Desværre. :(
anothergirl

anothergirl

780 indlæg
 • Skrevet
Jeg rejser ret meget og bliver tit kropsvisiteret. Har dog aldrig oplevet, at de lige skal tjekke under mit tøj. Har flere gange skulle vise alt indholdet i min taske. Men ikke noget ud over det almindelige. Jeg synes at de burde spørge dig inden de mærker under dit tøj. Jeg ville også blive overrasket og føle det lidt ubehag, så kan godt forstå dig!
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
.
gitte345

gitte345

473 indlæg
 • Skrevet
Det lyder ekstremt. Jeg har dog prøvet at en kvinde uden advarsel løftede op i min bluse for at "drug swipe" mig på huden med en lap papir. Det var grænseoverskridende.
cillekf

cillekf

4 indlæg
Ok, det var rart at vide, selvom det ikke var særlig rart.
cillekf

cillekf

4 indlæg
Ja, det var nemlig kun mænd, der stod der, hvor jeg skulle tjekkes.. Dog var det lidt specielt, fordi jeg blev tjekket i den kø (hvor der så næsten ikke var kø) for folk der har betalt mere. Jeg var nemlig ved at gå forkert ind, da en kvindelig ansat spørger mig om jeg er "priority". Jeg går hen til den anden indgang, hvor en mandlig ansat fortæller mig, jeg kan gå langs med køen og blive tjekket henne, hvor der næsten ikke er kø, altså for dem der har betalt mere. Jeg gik ud fra, det var fordi jeg kun havde en lille taske med, men ved det ikke. Ihvertfald tænkte jeg ikke på at spørge om en kvindelig ansat, da jeg både havde sprunget køen over og selvfølgelig ikke troet de skulle rører mig der:/
cillekf

cillekf

4 indlæg
Lyder heller ikke rart :O
Hejallesammen

Hejallesammen

16 indlæg
 • Skrevet
Min mor blev tjekket, hvor det blev hevet ud i hendes bh og rørt, midt i det hele. Men der blev der kaldt på en kvinde som skulle gøre det og har ærligt altid troet at det kun var kvinder der måtte tjekke kvinder og mænd der måtte tjekke mænd. Sådan er det for politiet og troede jeg også det var i lufthavnen

Mest populære tråde