1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Underretning

Underretning

Ina91

Ina91

76 indlæg
  • Skrevet
Jeg er har valgt at lave en underrretning på en af mine naboers søn efter en episode i sidste uge. Men jeg er ret nervøs for morens reaktion, hvis hun finder ud af underetningen kommer fra mig. Går ud fra forældrene får at vide når der kommer en underretning på deres barn, men en af jer der ved hvor meget de får at vide? Altså om de kommer til at læse det brev/tekst jeg har skrevet til kommunen om episoden der har fået mig til at underrette dem?
sweetyz

sweetyz

38 indlæg
  • Skrevet
Hej hun får lov at læse det du har skrevet, idet det er det hun skal svare på :) hun får også dit navn afvide medmindre du har bedt om at være anonym.
MilleK08

MilleK08

17 indlæg
  • Skrevet
Sådan som jeg lige kunne læse mig frem til, så kan du sagtens være anonym. Hvis du sender en mail eller et brev til den kommune du bor i skal du bare oplyse at du ønsker at være anonym. Ringer du til kommunen skal du bare lade være med at oplyse dit navn. Din nabo vil blive oplyst om at der er kommet en underretning, og herefter er det kommunen der skal vurdere om der er noget der haster og hvad der skal ske. Jeg ved ikke om hun kommer til at læse indberetningen, det tror jeg nu hun gør, men dit navn vil ikke fremgå af det :-)