1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Veninde opfandt løgn om mig

Veninde opfandt løgn om mig

Frkformidabel

Frkformidabel

104 indlæg
  • Skrevet
Min veninde fortalte mig i dag, at hun har sagt noget om mig, for at redde sin egen røv. Hun har fortalt en fælles ven/bekendt (måske flere) at jeg har sagt om en fyr/vores fælles ven, at han er en kæmpe nar og idiot. Det kom åbenbart frem, at nogle troede, at hun var bitter på ham (Vennen ''jeg'' har kaldt idiot). Derfor blandede hun mig ind i det.. Hvorfor har jeg stadig ikke helt forstået, andet end det var for at redde sig selv da de to tidligere har haft noget sammen og ikke ville fremstå som om hun havde følelser i klemme. Vi ser ham begge ofte i vores vennegruppe, men jeg taler ikke meget med ham og har et bedre forhold til min veninde end ham. Men jeg kunne ALDRIG finde på at sige sådan om et andet menneske, og jeg synes egentlig, at det er super ubehageligt, at folk nu tror, at jeg er så led. Især hvis fyren selv får det at vide - hvilket jeg egentlig ikke ved, om han allerede gør.. Min veninde kan simpelthen ikke se problemet. Jeg forstår det bare ikke, vi er alle i en alder af 21-25 og synes virkelig, at alt det her hører folkeskolen til. Jeg er bare enormt usikker over, at folk nu render rundt og tror, at jeg har sagt dårlige ting om vores ven.. Hvordan skal jeg lige håndtere det her?
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes, du skal gå hen og sige det til ham personligt, at det har du ikke sagt. Så kan han selv sige det videre. Din veninde skal tage sig sammen!
  • Skrevet
Enig! Med gitte.. hun er ikke en rigtig veninde når hun behandler dig sådan der..
LakseHenriette124

LakseHenriette124

15 indlæg
  • Skrevet
OMG..... men frkformidabel, er du sikker på at det er din venindes skyld? er du sikker på at du ikke selv, er grunden til at hun lyver? Jeg forstår selvfølgelig godt at det er træls, men hvad vil du have gjort i sådan en situation? Og ikke for noget, men du opførte dig altså også lidt åndssvagt. Ikke for at være ond søde!!;)
LakseHenriette124

LakseHenriette124

15 indlæg
  • Skrevet
har hun tante røde på besøg???
Frkformidabel

Frkformidabel

104 indlæg
  • Skrevet
jeg har jo som sådan ikke gjort noget, overhoved. Blot fået at vide, hvad hun har sagt. Så ja, kan simpelthen ikke se, hvordan jeg kan have opført mig åndssvagt. Jeg tror virkelig, du skal læse det hele én gang til. Du må have misforstået det :-) 

og hvad jeg selv havde gjort ? Ikke opdigtet løgne for at redde mig selv og slet ikke i så ligegyldig en situation, hvor man så fremstiller sin veninde ledt. 

Til jer andre, tak for jeres svar. Jeg forstår hende ikke, og jeg vil sige det til ham selv ! 
LakseHenriette124

LakseHenriette124

15 indlæg
Okay mussi, jeg tager den her på min kappe ;-) Forsat god dag bro

Mest populære tråde