1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Veninder omkring København :-)

Veninder omkring København :-)

Mul91

Mul91

5 indlæg
 • Skrevet

Hej piger:-)

 

Jeg flyttede til København for et års tid siden, og eftersom at de fleste af mine veninder begynder at blive gift, få børn og bare generelt have andre prioriteter end veninder, føler jeg mig lidt 'alene' :-) Jeg er 25 år, har en kæreste og håber lidt på, at der er nogle piger - forhåbentlig mulige veninder - herinde, som også mangler en cafe/snakke/lad-os-få-en-drink-i-ny-og-næ-veninde?? :-)

Nadia

Nadia

368 indlæg
 • Skrevet
Hej :) 
jeg står selv i samme situation med hensyn til veninder, bor dog lidt udenfor København. Men savner også veninder som gider cafe/snakke osv :) 
jeg er selv 26 år og har også selv kæreste.
du er velkommen til at smide mig en privatbesked :) 
hilsen Nadia 
Bellis

Bellis

61 indlæg
 • Skrevet
Jeg står i en lignende situation - alle mine veninder bliver gift/får børn for tiden. Jeg er 24 og har også en kæreste :) Send gerne en pb så kan vi finde ud af noget mere :)
Summerrain

Summerrain

10 indlæg
 • Skrevet
Hej piger jeg er lidt ældre. Jeg er 31 nu og er i samme båd. Skriv endelig pb til mig bor på Østerbro :)
Salza

Salza

15 indlæg
 • Skrevet
Hej piger 
Jeg finder mig også i samme båd og det kunne da være hyggeligt at finde på et eller andet. Jeg er 22 år. I må endelig skrive en besked hvis i stadig har lyst :) 
Mul91

Mul91

5 indlæg
Hej Hej :-) Jeg har forsøgt at sende pb til dig, men det kan jeg ikke... Så smid endelig en pb - så forsøger jeg at samle os:-) 
shine

shine

113 indlæg
 • Skrevet
Hej :) Jeg er i samme båd som jer andre. Jeg bor dog ikke i kbh pt, men er boligsøgende og prøver at finde noget derinde igen. Skriv endelig :)
hvidtoblerone87

hvidtoblerone87

1216 indlæg
 • Skrevet
Mine venindekreds er også tyndet gevaldigt ud de seneste par år - så er lidt i samme båd også. Og så er jeg lige som summerrain i den "ældre" ende ;-P jeg er 29.. bor på amager - skriv endeligt pb, hvis nogen skulle have lyst..
Beti89

Beti89

1 indlæg
 • Skrevet
Hey piger. Jeg kunne virkelige også godt bruge nogle nye veninder man kan lave alt muligt med.. Kunne være en hyggeligt at mødes en flok :) Jeg er 27 år og bor også på Amager med mine kæreste. Skriv endelig en PB. Håber at høre fra jer snart :)
Tri1991

Tri1991

1 indlæg
 • Skrevet
Hej piger Jeg er også meget interesseret i at møde nogle nye mennesker. Jeg er flyttet hertil fra Aalborg og kender kun et par stykker herover, så det ville være rart at have nogen at drikke en kaffe, en øl eller gå ud at spise med :-)

Mest populære tråde