1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Vi er blevet kærester, men han elsker mig ikke?

Vi er blevet kærester, men han elsker mig ikke?

loveohlove

loveohlove

37 indlæg
  • Skrevet
Kære piger og (drenge) hvis der skulle være nogen.

Jeg har de seneste 2 uger gået og tænkt lidt, på en problemstilling i mit hoved, jeg håber I kan hjælpe mig med.

Det forholder sig sådan (for at gøre en længere historie kort) så mødte jeg min nuværende kæreste i December 2016.
Vi har siden da, gradvist set hinanden mere og mere til nu at have været på 1 måneds rejse sammen her i Juli 2017 hvor vi næsten lige er kommet hjem.

Jeg kunne ikke forstå, at der skulle gå så lang tid før vi blev kærester, da han hele tiden sagde "så længe man har det godt sammen, er titel så ikke ligemeget?" I hvertfald blev vi rigtig kærester under vores rejse her i Juli (for ca en lille månedstid siden og vi har set hinanden i ca 8 måneder nu) og har planer om at flytte sammen fra september af.

Mit spørgsmål hertil er.... Er det normalt, han fyren (min kæreste i dette tilfælde) ikke elsker mig, efter så lang tid?
Jeg siger ofte til ham hvor meget jeg elsker ham, og hvor meget han betyder for mig hvor han altid svare "hvor er du sød, tak skat" eller noget lignende.
Han siger at der skal meget til før han elsker en person, men at han holder af mig og at jeg betyder meget for ham.

Dertil følger mit sidste spørgsmål... Han blev interviewet til en lille artikkel vedrørende vores rejse i går og fortalte mig at journalisten havde spurgt ham, hvem han havde været ude og rejse med - hvorefter han svare "Det er en pige jeg har set i ca 7 måneder" men nævner ikke ordet kæreste.

Det gør mig lidt trist kan jeg mærke, for jeg elsker jo ham himmel højt og elsker og er stolt over, at være hans kæreste, men ved ikke om jeg føler det helt gengældt. Hvad tænker I?

Knus fra Cecilie.

vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror at han er rigtig glad for dig, men måske bare ikke himmelhøjt forelsket. At han vil dig gerne, men han mangler den der forelskelse følelse. Sådan havde jeg det hvertfald med en fyr engang. Han var sød, vi sås flere gange om ugen, men hvergang han spurgte til om det var på tide vi kaldte os kærester sagde jeg "Har vi det ikke godt nu? Hvorfor skal vi have titel på? Tingene er gode som de er" Og det var egentlig fordi jeg ikke var forelsket. Jeg ville gerne være det, men kunne simpelthen ikke finde de følelser. Han ville være en så god kæreste for mig, men når man ikke er forelsket så er det sgu svært. Det var først da jeg snakkede med en veninde om det at det gik op for mig at jeg måtte stoppe det. Hun sagde "Hvis du var forelsket, så ville du hellere end gerne kalde ham din kæreste! Du ville aldrig risikere at han løb med en anden og du ville være sikker på du havde ham for dig selv!" Og det er bare så rigtigt. Jeg blev derefter nød til at stoppe med ham, selvom jeg virkelig nød hans selskab, sexen og vores samtaler. Kort tid efter mødte jeg så min nu eks kæreste. Ham blev jeg kæreste med indenfor 2 uger fordi vi var SÅ forelskede. Jeg har også prøvet det omvendte. At se en fyr i flere måneder der ikke ville kalde mig sin kæreste, hvor det endte med at han efter 3-4 mdr "ikke var klar" - Han var ikke vild nok med mig. Når man virkelig er forelsket, er man jo ligeglad med hvad fornuften siger. Man vil bare den her ene person så meget og tænker ikke på andet. Så jeg tror altså desværre bare han ikke er forelsket, eller forelsket nok hvertfald. Nu er I jo så blevet kærester, men han virker ikke heeelt som om han vil ud med det til omverdenen endnu. Det virker som om han er lidt usikker på det. Ja, det er sgu svært at sige helt hvad det er. Nu spørger jeg lidt mærkeligt, men har du "presset" på for at få ham til at blive kæreste med dig?
loveohlove

loveohlove

37 indlæg
Mange tak for svar. Før vi rejste havde jeg været sådan "hvorfor er vi ikke kærester" osv... så lige pludselig under vores tur - ud af det blå sagde han "hej kæreste" og kaldte mig hele tiden for kæreste... "vil du smører din kæreste ind med solcreme" sagde han også. Det gør mig bare ked af det, at jeg føler at jeg er den der kun elsker himmel højt, laver små kærlighedssedeler osv.
Allie00

Allie00

119 indlæg
  • Skrevet

Da mig og min nuværende kæreste fandt sammen, var det også mig der ligesom pressede på.. Jeg ville ham enormt gerne men han var mere tilbageholdende. Jeg har først set nu, at det nok skyldes at han stadig var forelsket i sin ekskæreste.

Vi er stadig sammen i dag og har været det i 3 år. Vi har det godt sammen, bor sammen og alt men alligevel føler jeg at vi har sprunget den der "forelskede" fase over. Jeg tror det er vigtigt at få sat klare ord på hvor man er, og at man som par ligesom er det samme sted. Jeg har da fortrudt at jeg ikke ligesom satte ham stolen for døren og sagde "halløj fister - er det det her du vil eller hvad?"

Han siger i dag at han elsker mig, og at han vil være sammen med mig altid, men vores forhold har lidt under at han i starten nok ikke rigtig var forelsket, og jeg vil da ønske at jeg dengang var lidt mere hård og havde "forlangt" lidt mere kampgejst fra hans side. At han ligesom havde vist til mig og verdenen at det var det her han ville.

matilde_em

matilde_em

14 indlæg
  • Skrevet
synes altså det lyder lidt vildt at ville til at flytte sammen, hvis den ene part ikke elsker den anden. tror du han kommer til at elske dig af det? det er vel ikke ham, der har foreslået at skulle flytte sammen her lige om lidt? for mig vil det bedste råd være: find ud af om i elsker hinanden (begge to). når i begge to elsker hinanden og har prøvet at leve sammen - uden at være flyttet sammen(!) - i længere tid (lidt længere tid end bare lige en måneds ferie) synes jeg at "flytte sammen" skulle kunne komme på tale.
Bride to be

Bride to be

9 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Man behøver ikke at elske nogen efter et halvt eller 1 helt år sammen, men man skal være forelsket til at starte på for at det holder i længden. Mener han ikke i er kærester endnu vil jeg stille spørgsmålstegn ved det hele! Spørg ham direkte om han vil jer 2 i stedet for at du skal gå og har det dårligt over du ikke ved om du er købt eller solgt. Det er ikke holdbart for dig. Ønsker dig held og lykke.😊

Mest populære tråde