1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Vinter deprissiv

Vinter deprissiv

vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg har det med at blive meget deprimeret om vinteren. Har før været på anti deprissiv, men stoppede på den i Februar i år, da jeg simpelthen ikke vil være afhængig af piller resten af mit liv. Det er gået meget godt. Men kan allerede nu mærke at humøret er på vej ned og jeg er dødtræt konstant. Andre der har det sådan? Og har i gode råd til hvordan jeg kan komme gennem vinteren med godt humør og energi?
Natalie.

Natalie.

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg bliver selv også deprimeret om vinteren, så kender følelsen:-). Jeg rejser ofte syd på i juleferien, hvilket hjælper meget på det. Et andet godt råd er, at bruge en masse tid udenfor, mens det er lyst - da den faldende lysmængde og temperatur for det meste er det, der skaber en vinterdepression - og det at sidde indenfor hele tiden, fordi det er for koldt, gør det jo ikke meget bedre. Det kunne også være en ide at melde sig ind i et fitnesscenter, da det jo er videnskabeligt bevist, at træning påvirker humøret meget:-).
Naika

Naika

423 indlæg
  • Skrevet
Tænker du kan starte med et tilskud af D vitamin det skulle mindske vinterdepression den dårlige sommer vi har haft gør det ikke bedre ligefrem,ellers findes der de der lamper,så er der modigen du kan prøve en periode http://www.femina.dk/psykologi/naar-livet-er-svaert/depression/8-tips-til-undgaa-vinterdepression det er naturmedicin med perikon,så træning,sund mad,rigelig søvn,og hvis der er lyst udenfor,så prøv,at kom ud i det:-)

Mest populære tråde