1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. 17 og 22 år, skal jeg se ham?

17 og 22 år, skal jeg se ham?

anonym-pige

anonym-pige

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg har skrevet lidt med en fyr på 22 og jeg er selv kun lige blevet 17 år. Han virker som en fornuftig og sød fyr, men vil han egentlig bare knalde? Jeg har aldrig mødtes med ham før, men han har inviteret mig hjem for at se fodbold hos ham og derefter overnatte. Han har skrevet at der ikke skulle ske noget, han skal nok holde fingrene for sig selv, skriver han. Kan jeg tro på det? Er det for risikabelt at se ham, selvom han virker som en rigtig sød fyr?
Regga

Regga

10 indlæg
  • Skrevet
hvis du ikke har mødt ham før, så ville jeg nok ikke satse på tv og overnatning. Ja jeg tænker han vil se dig, men også bare knalde .. :) Det slet ikke sikkert han vil noget dårligt, men det kan være han tænker "hun skal nok skifte mening når hun først er her ;)". Altså jeg ville nok selv mødes med fyren et offentligt sted på første date selvom jeg har prøvet at mødes med fyre på den modsatte måde :)
Emma3683

Emma3683

44 indlæg
  • Skrevet
Hvis han nævner sex, så tænker han på det, og så skal der nok ske noget. Sådan er fyre. Hvis han ikke havde i sinde at lægge op til noget, så havde han slet ikke nævnt det. Desuden synes jeg det lyder lidt som en skummel type, 22 år og skriver til mindreårige på internettet. Ej, der havde jeg holdt mig langt væk.
anonym-pige

anonym-pige

8 indlæg
Han bor hjemme hos sin mor og hun kommer til at være hjemme, ville en fyr ikke respektere et nej til sex? Han virker virkelig fornuftig, og ikke som en der ville prøve på noget, men jeg har jo heller ikke særlig meget erfaring. Måske er jeg bare for godtroende
anonym-pige

anonym-pige

8 indlæg
Han nævnte ikke sex, jeg skrev til ham, at jeg ikke var interesseret i det, og så svarede han, at han ikke ville prøve på noget. Kan man stole på det?
Lius

Lius

70 indlæg
  • Skrevet
Enig med Regga. Vil nok også møde ham på et offentlig sted, især når det er første gang i mødes i virkeligheden.. Så kan man altid tage hjem til den anden på et andet tidspunkt :)
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal møde ham på et offentligt sted første gang, du ved jo ingenting om ham, det naivt at stole på en fremmedes ord, og du har ingen garanti for at han bor hos hans mor eller at hans mor kommer til at være der?
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
Slap af, det kun 5 års aldersforskel.
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
  • Skrevet
Aldersforskellen behøver ikke være et problem, det kommer meget an på hvor modne i er og hvordan det passer sammen. Men som grundregel når jeg møder en fra nettet er det altid på et offentligt sted den første gang. Det giver dig mulighed for i sikkerhed at lære ham ordentligt at kende og så kan i se hvord et går hen. Det er nemmere at aflæse folks intentioner i person end på tekst.
Regga

Regga

10 indlæg
Altså kan godt se det virker uskyldigt. Det er det sikkert også,. Jeg har mødt flere fyre fra nettet også da jeg var 17-18 hjemme hos dem og har ikke være udsat for seksuelle krænkelser fra dem. Dog kan der være en masse andre akavede situationer også er det bare træls og skulle overnatte. Det har jeg prøvet engang og shiit... det var bare akavet. Uanset hvad, så er det helt seriøst en ganske fremmed. Og jeg tænker også ved mig selv - altså hvad fanden tænkte jeg på!? :) Ville helt sikkert mødes inden og ja.. måske bare gå en tur eller et eller andet så man finder ud af om man i hvert fald har kemi.