1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. 3 måneder uden ham :/

3 måneder uden ham :/

Nat98

Nat98

2 indlæg
  • Skrevet
Så jeg mødte min kæreste for snart et år siden og vi har været sammen i et forhold i 9 måneder snart, og til januar har vi været sammen i et helt år. Han er min første kæreste og jeg er hans. Han er 21 og jeg er 19. Jeg går i 3.G og han har sit andet år hvor han arbejder efter at været blevet færdig på gym. Da jeg mødte min dejlige kæreste fortalte han om at han gerne ville ud og rejse så jeg har altid vidst det. Og med tiden fandt jeg ud af det var med en veninde. Jeg elsker hans veninde så jeg er blevet helt okay med det faktum at det er en pige. De tager altså afsted i slutningen af januar og kommer tilbage i starten af maj, og skal have the time of their lifes i de 3 måneder. Jeg har dage hvor jeg er utrolig optimistisk og dage hvor jeg er utrolig ked af det. For jeg aner ikke hvordan det kommer til at gå med vores forhold imens de er ude og rejse og efter de er kommet hjem. Vi har det så godt for tiden og selvom der er måneder til han skal afsted bekymre jeg mig som ind i helvede. Jeg prøver at drøfte det med ham men vil heller ikke få ham til at tænke jeg har second thoughts eller at jeg ikke er glad på hans vegne. Jeg er bare så bange for at han kommer hjem og ikke vil mig lige så meget mere, eller at jeg aldrig hører fra ham. Vi er begge blevet enige om at det kan blive svært at få internet da det ikke er hotel ophold han skal på. Og jeg har simpelt bedt om en besked om ugen og et opkald om måneden. Det er hvad jeg kan overleve med som minimum. Min største bekymring er vel at blive glemt. Han snakker ikke så meget om turen for han ved jeg kan blive ked af at tænke på det for meget. Og jeg ville ønske han ville dele sine tanker og bekymringer om det. Jeg vil så gerne høre hvad han tænker omkring vores forhold og denne her rejse han skal ud på. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg vil med den her tråd for han tager afsted og jeg VIL have han tager afsted. Men jeg vil gerne kunne snakke med ham om mine bekymringer uden at skræmme ham. Jeg gætter på jeg bare gerne vil høre jeres tanker om det, og om i har oplevet noget med positive outcome, og negative outcome. Jeg vil gerne høre jeres historier, for jeg har ingen venner der har rejst uden deres kærester. Jeg vil gerne have gode råd til at få en slags ro omkring at han skal afsted, for lige pt er mit hjerte ved at eksplodere af bekymringer. - kh mig.
poell

poell

338 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan godt forstå dig men du skal ikke være bekymret for jeres forhold. Hvis i generelt har et godt forhold hvor i er gode til at kommunikere, så skal i nok klare det. Jeg har prøvet det en gang med min ekskæreste og en gang med min nuværende kæreste. Med min nuværende kæreste havde jeg det ligesom dig, jeg var bange for at snakke om mine bekymringer og mine følelser omkring, da jeg ikke ville give ham dårlig samvittighed. Jeg synes godt man kan snakke om det hvis man bare fremlægge det sådan at man stadig er rigtig glad på kæreste vegne, og under ham den tur. Bare så han ved han ikke skal have dårlig samvittighed. Jeg synes det var hårdeste med min nuværende kæreste, jeg savnede ham så meget og havde det frygteligt. Men det hjalp at jeg sås med veninder og familie hele tiden. I forhold til hvor meget i skal snakke sammen synes jeg det er helt fair med et opkald om måneden og en skriftlig besked en gang om ugen. Så det synes jeg godt at du kunne "kræve" :)
Nat98

Nat98

2 indlæg
Mange tak for svaret! Det hjalp en del! Jeg håber på det bedste, for han er det dejligste menneske jeg kender og jeg vil ikke have en hverdag uden ham.

Mest populære tråde