1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Abort grundet kærestens ønske - jeg vil gerne v...

Abort grundet kærestens ønske - jeg vil gerne være ung mor

nutellalover

nutellalover

13 indlæg
  • Skrevet
Hej, Jeg fik en medicinsk abort for en måned tid siden. Valget af abort er grundet min kæreste. Vi er begge ret unge, han er 23 og jeg er selv 20. Jeg har altid haft en drøm om at blive ung mor, Min kæreste er bare slet ikke klar og han ved ikke hvornår han er klar og det respekterer jeg selvfølgelig. Dog gør det mig stadig ked af det at have fået en abort, når det ikke er mit eget ønske, men samtidig ville jeg aldrig kunne finde på at være ego og beholde alligevel. Jeg er meget fortvivlet og frustreret at føle mig så klar, når min kæreste slet ikke er. Jeg synes selv vores situation er fin. Vi har fast bolig sammen og har været kærester i snart 4 år og igang med uddannelse. Har i nogle råd eller foreslag eller erfaring omkring dette? Jeg prøver selcfølgelig at tale med ham og han ved godt det er et stort ønske fra min side af, men Tror også det stresser ham meget hvis jeg taler meget om det. Kan mærke han bliver irriteret... håber virkelig der er nogen der har nogle erfaringer eller kommentarer der kan hjælpe mig. Knus
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes ikke, man er ego, hvis man beholder barnet, når det er et stort ønske. Jeg kender en kvinde, der blev syg mentalt af at blive presset til abort af sin kæreste, så man skal tage det alvorligt. Det er kvindens krop og derfor hendes valg. Din kæreste er nødt til at tale om det. Ellers find en psykolog. Og sørg for ikke at blive gravid igen, mens han ikke ønsker børn!
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Var det planlagt fra din side at blive gravid?
nutellalover

nutellalover

13 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
nutellalover

nutellalover

13 indlæg
Nej det var det egentlig ikke, jeg gik og håbede, men ikke planlagt. Vil jo gerne have at det er noget begge ønsker, men har bare virkelig svært ved at vente til han finder ud af hvornår han vil og er klar for det ved han ikke hvornår er
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror, du må indstille dig på at finde en anden kæreste, hvis det er så stort et ønske. Jo mere du presser ham, jo mindre har han lyst til det. Mange mænd vil første have børn efter de er 35 fx.
Hejallesammen

Hejallesammen

16 indlæg
  • Skrevet
Jeg blev gravid med min daværende kæreste, som der tvang mig til en abort med psykiske metoder. Jeg opdagede min graviditet utrolig sent og fik en abort senere end man egentlig må. Jeg fik set barnet og kunne se det allerede var ved at udvikle små arme. Det har taget hårdt på mig, selv efter de år der er gået, føler jeg stadig at jeg mangler noget. Men jeg havde støtte fra mange, men jeg følte ikke jeg kunne tilbyde barnet noget. Barnet ville ikke have en far og jeg havde ikke økonomien til det, så jeg kan godt se nu at det var det rigtige valg. Men det var stadig ikke mit valg, men noget jeg gjorde for min daværende kæreste. Jeg prøvede at snakke med ham om det, men han forstod det ikke og gjorde det værre. Han sagde at det jo bare var en lille klump jeg fik fjernet og der gik det op for mig at hvis jeg skulle få det bedre efter denne abort, så var det ud med en personen der pressede mig psykisk til at fjerne barnet (han droppede kontakten med mig indtil han var helt sikker på barnet var fjernet, som bevis på man var på hospitalet, og han skrev kun for at sige "nu er du ved at få planlagt en abort? For hvis du ikke er, ser du aldrig mig mere") og det hjalp kun for mig at snakke med andre der havde fået en abort. Andre kan prøve at sætte sig ind i situationen, men jeg følte personligt at det kun var andre der havde prøvet det, der forstod hvad man "mistede". Misforstå ikke mit svar, råder dig ikke til at gå fra din kæreste, som jeg gjorde, men snak med nogle du måske kender der har prøvet det samme, for det gør det ikke bedre at snakke med din kæreste, der bliver irreteret.

Mest populære tråde