1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Andre fyre tiltrækker mig? Hjælp

Andre fyre tiltrækker mig? Hjælp

Smillaa

Smillaa

10 indlæg
  • Skrevet
Sagen er den, at jeg er i et nyt forhold med en super sød og dejlig fyr, og vi er super nyforelskede og glade for hinanden, men det er stadigvæk meget nyt. Jeg kunne ikke drømme om, at gøre ham ondt og jeg vil ham/os det bedste. Men jeg har et lille problem.... når jeg fx er til fest, fødselsdag, i byen eller andet. Så kan jeg ikke lade vær med at blive tiltrukket af andre fyre. Og hvis min kæreste ikke er med, så kommer jeg til at overveje at kysse med andre. (Skal lige siges at jeg ikke har gjort det, og jeg ville have det dårligt over at gøre det). Men jeg ved ikke hvordan jeg slipper af med disse tanker, nogen der kan hjælpe? Tak på forhånd :)
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes, man kan få de tanker, hvis man føler sig for sikker på den anden. Det vil sige, hvis han forguder dig og hele tiden bekræfter dig og du ved, at han aldrig ville være dig utro. Så tænker du: "Hmmm er jeg mon for god til ham". Du bliver sikket tiltrukket af bad ass typer ude i byen, fordi der skal du vinde deres interesse. Enten ER han for sød til dig, eller også skal du lade tiden gå, så kan det være magtforholdet ændrer sig lidt (han køler lidt af, og du kan blive nervøs for, om du er god nok til ham....så tror jeg ikke længere du fantaserer om andre fyre).
Bettinaputte

Bettinaputte

55 indlæg
  • Skrevet
Været sammen med den samme mand i maaaange år og det ændrer sig sku ik så meget :D hjælper heller ik at han lugter af gylle fra stalden 6 dage om ugen. Ser dog sjældent frække mænd heromkring de fleste ligner du ved ik hva, heldigvis r der heller ikke lækre damer her, ellers ville jeg ha problemer. Har måtte cutte internettet flere gange og pt er det på lockdown.

Mest populære tråde