1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. At skrive med mange fyre på én gang - som single?

At skrive med mange fyre på én gang - som single?

Anonymgirl

Anonymgirl

21 indlæg
  • Skrevet
Efter jeg er begyndt på Tinder, er jeg begyndt at tænke over noget. Først og fremmest er jeg single og fri på markedet. Jeg ved egentlig ikke rigtigt hvad jeg søger. Altså, jeg har egentlig ikke lyst til en kæreste. Jeg kan godt lide at være single. Og engangsknald er jeg egentlig heller ikke interesseret i. Så mit formål med Tinder er jeg lidt usikker omkring, men jeg synes nu det er meget hyggeligt, det med at skrive med fyre. Og så kom jeg til at tænke på, hvad man egentlig kan tillade sig? Jeg har en del matches og har også fået snappet med en del af mine matches.. eller dvs. 4 fyre ca. Så lige nu skriver jeg med 4 forskellige fyre fra Tinder. Lærer hver især bedre at kende og der er en lille smule komplimenter/flirt i beskederne men ellers er de ret uskyldige. Men så kom jeg til at tænke på, om det egentlig ikke er lidt underligt at skrive med så mange fyre på én gang? Jeg føler mig måske lidt.. sådan... en følelse af om det er forkert? De her fyre ved jo ikke at jeg også skriver med andre fra Tinder. Men jeg går ud fra at det vel bare er sådan det fungerer? Altså, er det helt forkert det jeg har gang i, eller? Jeg er jo single, så i realiteten kan jeg vel gøre hvad jeg har lyst til? Jeg har overvejet at mødes med en af fyrene, som bor i nærheden af mig, da jeg finder ham ret tiltrækkende. Jeg vil ikke i seng med ham men jeg vil gerne lære ham at kende på en måde.. Men hvad så hvis vi mødes og der ingen kemi er og jeg bare har lyst til at droppe vores kontakt - kan jeg godt tillade mig det, når man lige har lært hinanden at kende gennem Tinder? Kan man godt bare gå videre til den næste fra tinder så? Jeg håber I forstår mig.. Jeg har bare en del tanker og overvejelser og har ligesom lidt brug for at vide hvad der er i orden og ikke i orden...
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
Kan du da sagtens! Gør de da sikkert også. Hvis du mødes med ham og der ingen kemi er, så bare skriv det bagefter. Så tror jeg kontakten stopper af sig selv. Men så kan du ligesom udelukke en ved at mødes med ham, haha.
anothergirl

anothergirl

785 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes godt at du kan skrive med flere på én gang. Mon ikke det er en "ven med fordele", du søger? Tag på date med ham fyren, og se, hvad der sker. Det er sjældent voldsomt akavet. Du forpligter dig ikke til at se ham mere end én gang, hvis du ikke har lyst eller der ikke er kemi. Så længe du bare er ærlig, enten under eller efter daten. Det kan sagtens skrives i en besked. Det lyder ikke som om, at du vil gå ud på fysiske dates med alle fire på én gang - så hold dig til én af gangen :-) Jeg synes, at du kan sagtens skrive med flere, så længe du kun har været på en eller to dates med en fyr.

Mest populære tråde