1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Badeferie med kæresten...

Badeferie med kæresten...

FF

FF

16 indlæg
  • Skrevet
Hey girls Jeg er så heldig at være blevet inviteret til Grækenland af svigerforældrene. Min kæreste er 20 år, og hans søskende er 16 og 18. Vi har været sammen i to år, og jeg kender hans familie godt. Der er dømt badeferie med pool og det hele. Jeg har aldrig været i udlandet med min kæreste før, og vil ret gerne putte med ham i poolen. I ved sådan hvor pigen slår benene om fyren, ligesom i paradise hotel. MEN hvad med hans søskende og forældre? Er det akavet at kysse og putte i poolen? Hvad ville i gøre?
dontgobaconmyheart

dontgobaconmyheart

53 indlæg
  • Skrevet
Ja det er sgu lidt akavet. Jeg ved self ikke om din kærestes familie synes det, men det ville helt sikkert overskride min egen intimsfære, hvis jeg skulle være øjenvidne til det. Jeg tror, at spillerummet, for den slags, er lidt større på paradise hotel end på en familie-badeferie, og foreslår, at I styrer jer, venter til på værelset, og så udlever din paradise-drøm når I en dag tager på ferie alene.
FF

FF

16 indlæg
  • Skrevet
Haha, når du skriver det på den måde, kan jeg godt se det xD Meen det var nu heller ikke fordi vi ville gå ala paradise hotel på hinanden. Bare kysse lidt og svømme rundt sammen.
dontgobaconmyheart

dontgobaconmyheart

53 indlæg
  • Skrevet
Ej jeg fik også sat det firkantet op. Tag temperaturen på, hvad der føles ok når I er der, det er sikkert nemmest. Alternativt kan I jo vente til poolen er ok affolket og sådan..
banditqueen

banditqueen

121 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal spørge din kæreste istiden for her :)

Mest populære tråde