1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Bange for at blive skiftet ud, mens kæresten er...

Bange for at blive skiftet ud, mens kæresten er på højskole..

Smilepigen

Smilepigen

13 indlæg
  • Skrevet
Håber i kan hjælpe mig med et problem jeg konstant finder mig selv i. Min kæreste og jeg har været sammen i 2,5 år. Vi har i vores forhold haft en kæmpe del af hinandens liv, i og med vi var sammen hver dag med kun få undtagelser. I de 2,5 år vi har været sammen har vores forhold simpelthen været som en drøm. Jeg har aldrig følt mig mere sikker i noget, og jeg vidste 100% at han elskede mig, ville mig og at intet kunne gå galt. Vi har oplevet så meget sammen allerede, blandt andet at rejse rundt Indien sammen. Og jeg er også blevet en del af hans familie, som jeg virkelig holder af, føler mig velkommen i. Og jeg ved de også holder af mig. Men min kæreste vidste godt inden vi kom sammen, at han i sit sabbatår ville gå på højskole. Og der er han så nu. I starten var han i tvivl om han ville være der i 3 eller 6 måneder. Det er nu klargjort nu efter han har været der i 1,5 måned, at han gerne vil være der i 6 måneder. Jeg synes det er pissehamrende hårdt, og værst af alt føler jeg mig så usikker. Jeg har stadig mit eget liv, og jeg kan sagtens finde ud af at beskæftige mig selv og ligefrem nyde at være lidt alene. Problemet er bare, at jeg har hørt så mange skrækhistorier om par, hvor den ene tager på højskole, og de så slår op eller er utro... Jeg er ikke bange for, at min kæreste er utro, jeg ved at han er alt for korrekt og ikke kunne finde på det. Men jeg ved også, at man ikke kan styre sine følelser, og at man ikke er herrer over, hvem man forelsker sig i.. Jeg er altså mega bange for, at han bliver forelsket i en anden.. Vi er begge lige kommet hjem fra en uges skiferie sammen, og det har været så dejligt. De første dage var han meget tavs, og jeg måtte gøre alt for ikk at overanalyser det men blev alligvel bange for, om han tænkte på en anden pige fra højskolen.. Jeg sagde til ham, at jeg blev bange når var så stille og indelukket, men han sagde jeg ikke skulle være bange.. Min frygt bunder også i, at vi til august flytter ind sammen, hvilket vi begge glæder os virkelig meget til. Men jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad nu hvis han finder en anden, og alle vores planer bliver ødelagt? Det ville vende op og ned på mit liv og mine planer.. Jeg tror mest af alt jeg har brug for jeres hjælp og gode råd til, hvordan jeg bedst muligt undgår at være bange for, at han forelsker sig i en anden (hvis det er muligt). Derudover har jeg virkelig brug for at høre nogle gode, positive historier om, hvordan det sagtens kan gå, at den ene er på højskole, og at langdistance sagtens kan fungere. Jeg har prøvet at søge på nettet, men det eneste der kom op var bare den ene break-up historie efter den anden, og det har jeg ikke brug for at høre! Då jeg håber virkelig, i har nogle gode, opløftende, positive historier! Det vil hjælpe mig meget og gøre mig mere sikker.
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Jeg har ikke så meget kendskab til højskoler, men jeg har kendskab til at være separeret. Jeg har selv været udstationeret igennem længere tid, og kun kunnet komme hjem til min daværende kone nogle gange om året. Selvfølgelig var der da mulighed for at "træde ved siden af", og der har da også været tanker om det. Men derfra og så til at gøre det, der er altså MEGET lang vej. Især hvis man elsker hinanden. Og forelskelse ? Tja, hvis man ikke gør mere ud af det, så er det jo noget der forsvinder igen, når man ikke er sammen. Så jeg tror ikke du skal bekymre dig så meget. Hvis det er DIG han kommer tilbage til, så er det nemlig DIG han elsker, uanset om han måske har kigget lidt langt efter hende der lige grinede lidt flabet af hans dårlige jokes. Hun nåede dig jo alligevel aldrig til sokkeholderne.
Smilepigen

Smilepigen

13 indlæg
  • Skrevet
Tak Bamsefar! Det du lige skrev, gav mig virkelig meget mere ro på, for du har jo helt ret. Tak for det fede og mega gode svar, det var lige hvad jeg havde brug for at høre! 😊
Lius

Lius

70 indlæg
  • Skrevet
Du skriver at du ved at din kæreste aldrig kunne finde på at være dig utro, så der er intet at bekrymre sig om :) Dog synes jeg at du skal holde op med at læse alle de historier på nettet, det er ligesom når man er ved at være syg og læse om symptomer på nettet og lige pludselig står der at det kan være kræft. Det får en til at blæse det helt op. Så skub bekrymringerne væk, og tænk på at du snart skal flytte sammen med ham :) - Det ville han hellere ikke gøre hvis han havde andre piger i sigte. Så bare vær helt rolig :)
Smilepigen

Smilepigen

13 indlæg
  • Skrevet
Tak for råd og især beroligelsen :) Jeg stopper med at læse historier på nettet der ikke giver mig andet end bekymringer - og så starter jeg med at fokusere på det jeg jo ved, at min kæreste er en fornuftig og meget korrekt mand, der ikke ville gøre mig ondt :)) Tak igen!
Cecilie18

Cecilie18

7 indlæg
  • Skrevet
Du skal virkelig ikke tænke over, om han finder en anden og forelsker sig. I to er glade sammen, og du er nødt til at kunne leve dit liv ved siden af tanken om, at han er væk fra dig og er glad i dét.