1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Bare mig der tripper? :S

Bare mig der tripper? :S

MiniMo

MiniMo

269 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hey Piger. Vil rigtig gerne høre jeres syn på et skænderi jeg havde med kæresten tidligere i aftes, så here goes:

Jeg sad ved kærestens computer (bruger altid hans) da der pludselig poppede en notifikation frem om at han havde fået en ven på facebook, en pige. Fair nok. Da man jo er lidt nysgerrig, ville jeg selvfølgelig lige se på facebook hvem det var. Der stod intet om at han havde fået en ny ven. Hmm...underligt tænkte jeg. Blev pludselig helt i tvivl om det mon var mig der havde fået en ny ven, hvilket ville være underligt, da det jo var min kærestes computer der fik en notifikation.

Jeg skriver så til kæresten og spørger om han har accepteret eller sendt en venneanmodning, hvortil han svare at det har han ikke. Da han kommer hjem fra arbejde fortsætter snakken lidt og han fortæller at han vist nok fik en anmodning fra én, men at han slet ikke kender hende. Min kæreste virker underligt sur og i forsvar lige pludselig. Jeg bliver ved med at sige, at jeg også bare undrede mig over hvorfor der stod at han var blevet ven med nogen, når det så ikke stod på facebook, men at det selvfølgelig også bare er ligemeget. Han siger hvad hun hedder, og jeg tænker om det mon er én jeg kender, da jeg har flere ved dette navn på min facebook. Jeg spørger om jeg må se hende, hvilket føre til mere vrede hos min kæreste

Det viser sig at jeg ikke kender hende. Hun er rigtig køn og er faktisk fra samme (lille) by som min kæreste. Jeg spørger lidt overasket om han har set at hun er fra samme by, og om han er sikker på at han ikke kender hende. Han farer helt op og råber at nu har han fandme sagt flere gange at han slet ikke kender hende, og hvorfor at han skal forhøres på den måde. Jeg undskylder, men bliver selv sur og undrer mig over hvorfor han bliver SÅ vred over et par spørgsmål.

Det ender i et kæmpe skænderi, som nu er overstået. Jeg må indrømme at jeg er blevet en lille smule mistænksom, efter at han farede op på den måde. Hans facebook stod åben her nu (han sover, og jeg kan ikke lige nu) og jeg tjekkede hans indbakke (forbudt, I know :S).....Han havde slettet alle mails. Alle! Jeg ville heller ikke have gået ind og læst noget, men ville lige se om hendes navn mon skulle dukke op.

Nu sidder jeg og skammer mig, da jeg altid har stolet på min kæreste, der faktisk aldrig har givet mig grund til andet, men har stadig en underlig fornemmelse af at noget ikke er helt som det skal være. Hvad tænker i om alt dette? Er det bare mig der er paranoid og skal slappe af, eller er der mon noget at være urolig for?

Shinobi

Shinobi

6964 indlæg
 • Skrevet

Puha. Ærlig talt, hvis jeg stod i situationen ville jeg være overbevist om at der var noget jeg ikke skulle vide. Synes bare alt tyder på der er et eller andet hemmeligt. For det første fordi han ikke vil kendes ved hende, selvom alt tyder på at de kender hinanden. For det andet bliver han utrolig sur og nærmest 'nervøs' omkring emnet. Og så er der det med de slettede mails. Ja, altså alle de gange jeg har stået i lign situation, der har jeg altid endt med at finde noget jeg ikke skulle.
Nu siger jeg ikke det nødvendigvis er sådan, men jeg ville godt nok holde øjne og ører åbne!

MiniMo

MiniMo

269 indlæg
 • Skrevet

Tak for dit svar. Selvom jeg lidt har lyst til at slå det hele hen som en dårlig dag og en stor misforståelse, så tror jeg du har ret i at jeg i hvert fald bør holde øjne og ører åbne.

LadyFox

LadyFox

11846 indlæg
 • Skrevet

Et eller andet sted ville jeg nok også blive lidt bitter hvis min kæreste lavede sådan et show ud af en venneanmodning jeg havde modtaget, og jeg nærmest skulle stå og forsvare det osv.

Wuuh

Wuuh

528 indlæg
 • Skrevet

Selv det smukkeste æble på træet, vil en dag falde og rådne.. Det umildbarbart det jeg tænker. Det lyder ikke som om det er helt okay, det han har gang i, jeg ville nok forhøre mig hos veninderne, og spørger dem om hvad de ville gøre i dit sted - jeg ville finde pigen og se om hun var single, og se hvordan hun viste sig frem på billeder osv. Så man kunne få et billede af hvordan hun var.

Demata

Demata

3397 indlæg
 • Skrevet

MiniMo, jeg har sendt en PB

toffix

toffix

2998 indlæg
 • Skrevet

Synes også hans reaktion var lidt... Overreageret?

Hipster

Hipster

2276 indlæg
 • Skrevet

jeg forstår slet ikke hvorfor du i første omgang ringer til ham og spørg om han har fået en ny ven på facebook
kan ærligt talt godt forstå han føler sig en smule angrebet. hvorfor blev du ved ed at spørger ind til det i stedet for bare at lade det ligge.
læste indlægget op for min kæreste og han sagde at din måde at reagere på havde for ham virket som et angreb og han også var blevet sur.

liselil

liselil

1195 indlæg
 • Skrevet

Min kæreste ville nok også reagerer som din, hvis jeg overfaldt ham sådan, pga. af en venneanmodning, som han havde modtaget.

Synes det er dig der overreagerer.

Milow

Milow

1100 indlæg
 • Skrevet

Jeg forstår ikke, at en lille uskyldig ting som en venneanmodning kan blive til sådan et stort problem. Jeg kan godt forstå, han bliver sur og går i forsvarsposition, hvis han føler sig angrebet, specielt når det ikke er berettiget. Jeg synes, du skal lade vær med at tænke mere over det og så stole på din kæreste. I mine øjne har han ikke gjort noget forkert og bare fordi han har slettet sin indbakke, behøver det ikke straks at betyde at han har gang i en anden, så jeg synes bare, du skal lade det ligge.