1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Biseksuel men har aldrig været sammen med en kv...

Biseksuel men har aldrig været sammen med en kvinde

nyligsingle

nyligsingle

173 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen. Jeg har siden jeg var omkring 10-11 års alderen vidst at jeg var tiltrukket af både mænd og kvinder. Men jeg har altid været den der pige, som vil gøre alle rundt om mig glade, før jeg tænker på mig selv. Og har derfor fulgt alle de ting man ligesom 'skal'. Jeg fik gode karaktere, gik på gymnasiet, begyndte på uddannelse, haft to seriøse forhold med to mænd, den sidste boede jeg med og vi fik endda hund og bil. - alle de ting som der ligesom forventes, og har derfor altid kun været sammen med mænd. Men så gik det hele ned af bakke for ca. 2,5 år siden. Jeg blev sygemeldt, fik depression og senere hen en anden diagnose. Fordi jeg hele mit liv har gjort hvad alle andre ville have, men aldrig tænkt på mine egne følelser. - nu er jeg så kommet ud på den anden side, og er på vej tilbage til arbejdsmarkedet. Og er nu begyndt at tænke på om det faktisk er en kvinde jeg mangler i mit liv, i stedet for en mand. Jeg er meget usikker på det hele, især fordi jeg aldrig har sagt det til nogen. Har hentydet til nogle tætte veninder, at jeg godt gad at prøve sex med en kvinde, men ikke et forhold. Men har aldrig sagt noget til min familie. Men min familie er meget åbne mennesker og det samme er mine venner, så er sikker på de vil acceptere mig som jeg er. Men vil ikke sige noget, før jeg ligesom er sikker på det hele. Så det jeg mangler lidt hjælp til, er simpelthen nogle råd om hvordan jeg ligesom finder ud af alt det her. Jeg ved jeg ikke er homoseksuel, men er nok biseksuel, for tænder på begge køn. Men hvordan håndtere man lige alt det her bedst? Og hvordan kommer jeg igang med at undersøge det? Håber faktisk bare i har nogle gode råd og vil dele jeres tanker med mig. For tror allermest det her opslag er for at komme lidt ud med mine tanker om det :).
nyligsingle

nyligsingle

173 indlæg
  • Skrevet
Det skal lige siges jeg er 23 år ;)
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Jeg er også biseksuel. Jeg har aldrig haft et forhold med en pige, men seksuelt tænder jeg faktisk mest på piger. Når jeg er i byen er det udelukkende piger jeg går efter. Når jeg er i byen får jeg næsten altid kysset med en sød pige. Så jeg synes du skal prøve at danse tæt med nogen piger, flirte med dem og prøve den vej måske. Det var hvertfald sådan jeg gjorde :)
nyligsingle

nyligsingle

173 indlæg
Tak for dit svar :). Jeg går desværre bare næsten aldrig i byen, for alle mine venner er i fast forhold og bor med deres kærester. Og derfor har de ikke rigtig lyst til at gå i byen mere.
Hejallesammen

Hejallesammen

16 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er også biseksuel og ærligt altid troet jeg var lesbisk inden jeg blev forelsket i en mand. Jeg vidste det også inden jeg havde prøvet med nogle piger, da jeg havde været forelsket i flere piger, som bare var veninder. Jeg vidste det godt, men ville ikke indrømme det. Da jeg startede på gymnasie med en masse nye, blev jeg flere gange spurgt om jeg var til piger hvor jeg udelukkede det, selv min psykolog var sikker på jeg var til piger. Jeg var så til en fest og jeg prøvede at kysse med en pige, bare venskabeligt, men der blev jeg helt sikker på, at jeg altså også var til piger. Mit råd er, få tinder, find en sød pige og inviter hende på en date. Prøv i små baby steps og se om det er noget for dig. Synes ikke du skal kaste dig ud i hele oplevelsen med det samme. Men en ting jeg helt sikkert synes du skal gøre, hvis du vælger at tage på en date med en pige og det er at fortælle pigen du ikke er helt sikker på om du er til piger, da du aldrig har prøvet det, så hun ikke føler sig udnyttet. Og så snart du vælger at fortælle det til en veninde, vil du blive overrasket over hvor mange der egentlig godt ved det, uden du har sagt noget. Da jeg var 16 år, sagde min far om jeg ikke skulle finde en sød pige nu og være sammen med, fordi han godt vidste det uden jeg behøvede at sige noget. Håber det hjælper lidt :) Og siger tinder da jeg har mange lesbiske veninder, som alle siger at de synes det er svært at finde en pige der også er lesbisk, men derinde har de fundet nogle søde piger :-)
nyligsingle

nyligsingle

173 indlæg
Tusind tak for dit svar! Det er nogle gode råd, og vil helt sikkert gøre det du foreslår med tinder ;). Og tage det i små skridt!
nyligsingle

nyligsingle

173 indlæg
Har du evt. Et råd til hvad jeg kan skrive til en pige på tinder? For har lige fået mit første match, og er helt lost omkring hvad jeg skal skrive. Men vil meget gerne skrive med hende nemlig.
Hejallesammen

Hejallesammen

16 indlæg
  • Skrevet
Har aldrig selv prøvet tinder så ved ikke hvor mange oplysninger der er på ens profil, men spørg ind til hende. Hvis der f.eks. står på hendes profil hun går til noget sport, så hør om hvor længe hun har gjort det. Om hvad hun laver til daglig(uddannelse eller arbejde), giv hende små komplimenter. Vis hende at du gerne vil lærer hende at kende. Hvis du føler i har en god kemi, kan du begynde at små flirte lidt. Når du har lært hende at kende og synes godt om hende personligt, kan du spørge hende om hun har lyst til at mødes til en kop kaffe, når du selv synes det er passende tidspunkt at invitere hende ud :)
nyligsingle

nyligsingle

173 indlæg
Tak for dit råd! :)

Mest populære tråde