1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Bliver ved med at støde ind i mit onenight stand..

Bliver ved med at støde ind i mit onenight stand..

Anine96

Anine96

34 indlæg
  • Skrevet
Hej piger. Lige nu er jeg ude ig rejse rundt i mellemamerika og har det fantastisk. Dog har den sidste uge vlret mærkelig... Sidste weekend var jeg i san juan del sur i Nicaragua og endte med at kysse med en fyr som er ret sød - han er fra australien - om lørdagen til en beach party og dagen efter var det sunday funday som er en kæmpe fest for backpackers mellem nogle hostels og endte med at leje et hotel værelse med ham efter festen hvor vi havde sex. Nu til mit problem - jeg havde ikke regnet med at se ham igen, men turn out han og de 5-6 andre drenge han rejser med har valgt at rejse samme rute som os og har stødt ind i ham bogle gange hvor det har været lidt akavet og har ikke vidst hvad jeg skulle sige og tror han har det på samme måde. Men i dag er vi så endt i Guatemala i det præcis samme hostel med værelse æige ved siden af hinanden.... i aften sad vi i baren (ikke sammen) hvor jeg drak drinks og spillede kort med nogle piger og han sad og drak øl med den han rejste sammen med, men han sad også og snakkede med nogle andre piger og spillede pool med dem, og nu kan vi hører at de alle er inde på deres værelse sammen med nogle piger og drikker og har det sjovt og jeg har fået en virkelig dårlig følelse efter det. Jeg er faktisk lidt jalous og ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre ved det. Har I nogle tips til mig om hvad jeg skal gøre??
chikua

chikua

487 indlæg
  • Skrevet
Hvorfor skulle du gøre noget?
Lius

Lius

70 indlæg
  • Skrevet
Siden i ikke er i et forhold, kan du ikke gøre noget ved at han er sammen med andre piger. Men måske kunne du spørge dine rejsefæller om I skal tage en anden route eller rejse tidligere, så I ikke støder på dem igen.
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Der er ikke så meget at gøre. Han nyder rejsen med sin ven også score de lidt damer hist og her på turen.. Synes også I skal finde en anden rute eller gå tidligere, hvis du har det dårligt over det.. Der er jo ikke rigtig noget at gøre. Tag det som en del af oplevelsen at du har hygget med en sød fyr på rejsen :)