1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Bør man holde sig væk fra ham?

Bør man holde sig væk fra ham?

Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

218 indlæg
 • Skrevet
For nogle måneder siden faldt jeg i snak med en fyr over nettet. Vi skrev sammen i starten, så snakkede vi i telefon sammen og har så været på en enkelt date. Jeg syntes han er sød og at der var god kemi hvilket han også syntes. Vi lader til at have de samme værdier og ønsker for fremtiden. Jeg skrev til ham og spurgte om han ville ses igen. Han skrev måske men at den nok ikke var der fra hans side, hvilket jo er helt fair. At der ikke var sommerfugle i maven. Men at han da gerne ville skrives ved. Jeg tænkte at det er den samme som 'den var der ikke, men jeg vil gerne være venner'. Her den anden dag skrev han så pludselig til mig igen. Og så spurgte han om jeg kunne være interesseret i at ses som venner med fordele. Jeg blev faktisk temmelig forarget, men han ringede så til mig for at forklare. Han synes jeg er vildt sød og kan rigtig godt lide mig som person og min personlighed. Han synes ikke han kan se os sammen i fremtiden på nuværende tidspunkt. Men han vil da gerne se mig hvor vi så kunne lave noget mad sammen og andre ting som venner gør. Og endte det så videre så var det det der skete, der skulle bare være klare regler. Han kunne da heller ikke afvise at der kunne blive noget senere hen. Han ville så bare gerne holde sig til én. Hvad ville i gøre, kaste jer ud i det? Jeg har prøvet det før, hvor jeg faktisk sårede ham ved at være sammen med en anden også. Han er jo virkelig ærlig hvilket
contrast

contrast

1589 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Altså... Kan du forestille dig at være venner med fordele med ham, samtidig med at han andre dage kunne ligge og have sex med andre kvinder?
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
 • Skrevet
Lige med ham ville jeg ikke gøre det. Det kan godt være han siger at "med tiden kan det være" .. Det er kun noget han siger for at lokke dig med på den. Han ved udemærket godt at han kun vil have dig som bollevenner, hvilket han er ærlig at sige. Men han spiller altså samtidig også på den med "måske senere..." selvom han inderst inde godt ved at det ikke kommer til at ske, men han ved godt de fleste piger ikke hopper med på den hvis han siger "Vi bliver aldrig kærester, men jeg du er fin som bolle materiale" Ikke at der er noget i vejen med det, men man skal have det på samme måde med hinanden. Hvis I begge fra start havde tænkt at kemien ikke var der på den romantiske måde, men I kunne være gode bollevenner, så ingen alarm. Men med baggrund I at du egentlig så ham som en date og måske nu håber på at han engang vil mere med dig, er det for risikabelt for dig. Jeg har selv haft en bolleven i 2 år. Det fungerede rigtig godt. Der kom aldrig følelser indblandet. Han var en helt anden type, end den type kæreste jeg godt kunne tænke mig. Fx røg han meget hash, havde ikke samme humor og var ikke specielt meget til at komme ud og lave sjove ting. Hvor at mine "krav" til en kæreste netop er en der ikke ryger hash, vil lave sjove ting og vi har samme humor. Så jeg tror hvis man skal have en bolleven, skal det være en som man IKKE kan se som kæreste.
Sofiaj

Sofiaj

160 indlæg
 • Skrevet
for at svare på overskriften så tænker jeg, JA. Det lyder umiddelbart som om du følte den, som noget mere. Og det melder han så ud, at han ikke gør. Så kan han måske mærke er der er en chance for noget, andet, og det synes han er spænende. Det synes mange da sikkert, vel også dig selv- eftersom du skriver du har prøvet det før. Men MIN erfaring er, at selvom det "bare er for sjov", så når sætningen "der er da måske mulighed for mere" så holder man lidt fast i den sætning. og så kan det være dig der ender med at blive såret. Så ville jeg da hellere bare have "rent lagen", og lede videre :P indtil du møder en sød fyr som føler den fra start.
Supernova1

Supernova1

402 indlæg
.
Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

218 indlæg
 • Skrevet
Hej igen. Ja ved i hvad.. jeg tænkte "lad mig se hvad der sker".. og at der er fint at få afprøvet nogle seksuelle ting imens man er single. Så jeg tog op og besøgte ham. Og har så heller ikke hørt fra ham siden. Så ja, så har jeg lært af det ;) Hvis vi havde mere kontakt, så ville det nok være svære at modstå "fristelsen".
Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

218 indlæg
Altså, jeg ville selv kunne finde på at gøre det.. så jeg ville jo ikke kunne sige noget til det
vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
 • Skrevet
Men er I så bollevenner nu? Du skal nok regne med du først høre fra ham når han er liderlig igen :) Kan du så leve med det bare er det eller var det ikke dig?
Frøkenkrøltop

Frøkenkrøltop

218 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hmm.. altså det ved jeg ikke om vi er. Jeg synes jo så, at man burde snakke mere sammen, men det gør man så nok ikke. Han har ofte skrevet med lange mellemrum.. der kunne godt gå 7-14 dage mellem. Jeg synes han er sød og jeg nyder hans selskab. Men når der ikke rigtig er kommunikation, er det ikke til at komme videre
Naika

Naika

423 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Nej,for du er ikke en krop til fri afbenyttelse han vil intet seriøst drop ham han har ikke fortjent dig det er spild af tid hæv dig over det niveau han må betale for en villig luder hvis han kun vil lir håber virkeligt ikke du lader ham lege med din krop,og dine følelser,hej..........

Mest populære tråde