1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Brug for råd eller mening

Brug for råd eller mening

jegerforvirret

jegerforvirret

20 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg har taget min kæreste gennem 8 år i at skrive med en anden kvinde. Hun har sendt "frække billeder" og han har holdt det helt skjult. Dertil også skrevet til hende at hun på ingen måde må skrive eller ringe efter 15 da han er hjemme der. Han har ringet til jende og vil mødes med hende osv, men dog gjort klart for hende at han elsker mig? Han har også formået at skrive til hende når han har gået tur med hunden eller hvis jeg har handlet hurtigt. Vi har to dejlige børn 7 år og den anden 3 måneder gammel. Jeg er så skuffet over det. Jeg har lige født hans barn for 3 måneder siden, og vi har været sex aktive ret hurtigt igen efter fødSlen så synes ikke man kan bruge sex forstyrret/mangel som undskyldning! Han kommentere med at han godt ved det var dumt og om jeg ikke bare kan glemme det og komme videre..? Jeg spurgte ham dagen før jeg virkelig fandt ud af det- om han kendte hende og han løj iskoldt og sagde nej, jeg elsker kun dig og mine børn. Dagen efter da han møder på arbejde skynder han sig så at skrive til hende at jeg har spurgt hvem hun var og at hun skal lyve og sige hun ikke kender ham Hvad havde i gjort?
LoonyLuna

LoonyLuna

19 indlæg
 • Skrevet
Det er var dog luset af ham! Jeg har selv været i en lignende situation og det er IKKE sjovt på nogen måde at være i den situation, du må jo rende rundt med en kæmpe knude i maven. Hvad du skal gøre? Jeg ved godt hvad jeg ville gøre hvis det var mig, eftersom jeg har stået i situationen før, problemet er vel at i har børn sammen :/ og så bliver tingene lige pludselig ikke så lette længere :/ Uden at kende ham og uden at ville drage konklusioner så tror jeg at det han er ude på, er at han vil have en elskerinde, der er indforstået med at han aldrig forlader dig til fordel for hende. I dit tilfælde ville jeg måske forsøge at få fat i hendes nummer, og så ringe til hende, du kan stille og roligt forklare hende at du er klar over at han har bedt hende om at lyve men at du virkelig ville værdsætte hvis hun fortalte dig sandheden, og at du ved så og så meget, men prøv at gøre det så hun får fornemmelsen af, at det ikke er hende der har lavet det her rod, for hun vil måske gå i forsvar, og benægte alt, men prøv at snakke til hende "kvinde til kvinde" også selvom du måske ikke synes det er så sjovt. - det gør hun uden tvivl heller ikke. Dog synes jeg at du har bevis nok allerede nu til at vide at han ikke kun har lyst til at samle appetit ude :/ Synes virkelig det er tarveligt gjort mod dig :/ Kram!
jegerforvirret

jegerforvirret

20 indlæg
 • Skrevet
Hej :-) og tak for svar. jeg har læst deres samtaler fra start til slut og hun virker indforstået med det da hun kun søger sjov som hun skriver. Men jeg tror du har ret, jeg tror til hver en tid han ville være sammen med en anden så længe jeg aldrig fandt ud af det. Jeg tænker jo os på Børnene men et eller andet sted så burde jeg tænke på mig selv. Det er bare så svært nogle gange
gitte345

gitte345

473 indlæg
 • Skrevet
Du kan gå. Men du kan også overveje at fortælle ham, at du ved alt og give ham lov til det. Det kan være, at det så bliver mindre interessant, når han har prøvet det af. Elle du kan foreslå et åbent forhold for jer begge. Hvis der var børn, så havde jeg muligvis givet ham lov. Det er noget andet, når man selv har givet lov og ved, hvad der sker. Jeg tror han ville blive træt af det ret hurtigt så, kede sig.
LoonyLuna

LoonyLuna

19 indlæg
 • Skrevet
Så hun vil gerne være med til at ødelægge en familie, simpelthen bare fordi hun lige skal ha' det sjovt? Har hun mon tænkt på hvor meget sådan noget kan ende med at gå ud over børnene? Over JERES børn? Jeg tror jeg skal holde mund før jeg siger noget rigtig slemt. Jeg kan på sin vis gi ret i det Gitte skriver men hvis det ikke er noget du kan leve med, så gør det for Guds skyld ikke, det er DIG der ender med at blive ulykkelig og evt sidde med mindreværd, alt sammen fordi han ikke kan styre sine instinkter. Husk på at det er bedre at have en glad far og mor der bor hver for sig, end et par ulykkelige forældre der bor under samme tag. Jeg har ikke børn så jeg kan ikke hjælpe eller forstå så meget på det område, men jeg ved bare at du som kvinde fortjener meget mere end en utro mand eller en mand der ikke har nok i dig. Fejlen er IKKE din.
Maibrit

Maibrit

8 indlæg
Vi kan vel godt blive enige om, at der kun er én utro part i den her sag - nemlig trådstarters partner. Så der er vel ingen grund til at pege fingre ad kvinden, han er utro med. For uanset hvordan, vi vender og drejer den, så er det ikke hendes problem, da hun ingen forpligtelser har. Den eneste der ødelægger en familie, er trådstarters partner! Og så er det jo op til trådstarter, om hun vil acceptere og tilgive et sidespring - eller om han skal smides på porten. Det er de to valg, trådstarter står over for. Ellers er jeg meget enig i dit indlæg.
LoonyLuna

LoonyLuna

19 indlæg
Det har du helt fuldstændig ret i! Kvinden kan i teorien gøre nøjagtig som hun har lyst til, da hun ikke skylder TS noget som helst, jeg undrer mig bare overfor hvorfor hun er interesseret i at være sammen med ham, men jo, du har fuldstændig ret i, at det er TS partner der har skylden i det her. :)
jegerforvirret

jegerforvirret

20 indlæg
 • Skrevet
Jeg kan give jer alle sammen ret. Men C91 jeg forstår heller ikke kvinder der siger ok for at ødelægge en børnefamilie eller i det hele taget bare et forhold- for at hygge sig. Kunne jeg aldrig drømme om. At sige ok til at min kæreste er sammen med andre - vil ALDRIG ske!! At han skriver med andre tja... men ærlig talt så vil min kæreste alligevel aldrig være ærlig om det. Det ved jeg. Og han ville gå amok hvis keh gjorde det samme som ham
Naika

Naika

423 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Går ikke ind for åbne "forhold" overhovedet.......løgnagtige utro personer er en ting jeg hverken kan,eller vil tolerere i mit liv,men fordi der er børn involveret,så slå koldt vand i blodet......tror den med,at konfrontere,og sige,at du ved det,og "give ham lov" er en smart fremgangsmåde
han er gået bag din ryg,og løjet
gætter faktisk på det vil spolere hans lyst til utroskaben,når han finder ud af du ved det........gør mig ondt på dine vegne,men fejlen er ene,og alene hans du har ikke brug for,at leve under samme tag med den nar....kom hellere til lægen,da han kan have bragt smitte videre,og så lukker du totalt af for sex:(
Naika

Naika

423 indlæg
Forstår heller ikke den slags kvinder?har absolut intet tilovers for dem,når de er bevidste om det der foregår......

Mest populære tråde