1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Bryllup <3

Bryllup <3

LykkeligeLiv

LykkeligeLiv

50 indlæg
 • Skrevet

Jæs damer, så skete det! Nogen har været på knæ for nogen (mig) og jeg skal giftes til næste sommer (2016). Jeg er selvfølgelig allerede i gang med at planlægge

Men jeg er megameget i tvivl om mange ting, bl.a. om det skal være formelt/traditionelt (noget herregård/slot etc) eller mere afslappet (måske i en spejderhytte). Jeg er også i tvivl om maden, ved kun, at det har høj prioritet for os, at det er godt - men godt kan jo være alt fra pattegris til 5 retter.

Derfor har jeg brug for jeres råd og erfaringer: Fortæl mig, hvis du har været til bryllup et super godt sted (nok helst Sjælland), har fået den bedste mad, har prøvet noget mega god underholdning, har den perfekte idé til bordplan etc. Alle gode råd og erfaringer med bryllup kan bruges - jeg er jo bange for at vælge forkert

Det ligger fast indtil videre: Det bliver på rådhuset, i knælang (men hvid og rimeligt fin) kjole, 80-100 gæster, sandsynligvis i august (dato ikke fastlagt) og vi har booket det her bryllupsband: http://www.groovebox.dk/ (man skal vist være hurtigt ude med den slags)

På forhånd tak ladies!

Smilsmittermeget

Smilsmittermeget

1193 indlæg
 • Skrevet

Må man se et billede af kjolen ?

Jeg har desværre ingen erfaringer at dele, men kan ønske dig TILLYKKE og håber, du får et fantastisk bryllup!!

frk.h

frk.h

167 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes personligt I skal lave et bryllup der passer til jer! Hvis I er ude mennesker der holder af bål og natur så er en sid ned 5-retters menu måske ikke jer men mere pattegris.

Forstå mig ret, det perfekte bryllup handler ikke om at det er vildt, voldsomt og fint - men at det passer til brudeparret.

Og så tusind gange tillykke

Sunflowe

Sunflowe

539 indlæg
 • Skrevet

Årh, jeg ville elske at holde et bryllup i haven med mad udefra.. Så kunne vi sende lanterner ud om aftenen og eventuelt, med de som der er tilbage, bage snobrød over bål om aftenen om natmad.

Sunflowe

Sunflowe

539 indlæg
 • Skrevet

Og tillykke med det!

Stine_nr_5

Stine_nr_5

2581 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes i skal snakke sammen om hvad i godt kan lide ved andre fester generelt Men et godt råd fra mig er at hvis pengene er der så hold det endelig et sted hvor i ikke selv skal hverken gøre rent eller dække bord! Det skal være en festlig dag hvor i kan nyde hinanden, ikke en dag hvor i skal tænke på at i skal op og rydde op dagen efter.

Hipster

Hipster

2276 indlæg
 • Skrevet

Jeg har været til 4 bryllupper i mit liv. alle sammen, 3 retters mad og og bla bla bla... Det har overbevist mig om at sådan skal mit bryllup ikke være. For det er sgu kedeligt at sidde i næsten en time mellem hver ret. Og alt det der traditionelle er eller ikke noget for mig. Jeg overvejer til mit eget bryllup at det skal være helstegt pattegris. at folk må sætte sig hvor de vil. ikke nogen brudevals, men jeg har en sang som jeg rigtig gerne vil danse til. Mit bryllup skal være lidt anderledes for jeg synes de traditionelle hurtigt bliver kedelige..

Men husk. det er jeres bryllup. Find ud af hvem i er som par og så tag den derfra og stort tillykke herfra.

linselus

linselus

9 indlæg
 • Skrevet

Jeg kan anbefale dig at oprette dig som bruger på hjemmesiden bryllupsklar! Er selv i planlægningen, og der er super mange gode tips og erfaringer

cinderella1987

cinderella1987

3 indlæg
 • Skrevet

Jeg skal giftes til sommer, det står på kirkebryllup men selve feste bliver ikke den aller dyrste, men jeg har bestilt mad fra kokken og jomfruen, vi holder det hjemme i haven hvis vejret bliver til det eller holdes festen inde i stuen vi bliver kun omkring 24 personer, så det burde godt kunne lade sig gøre. Kjolen skal jeg købe her når jeg får penge igen, jeg har lavet noget af bordpyntet selv, og bestilt noget inde fra ebay. Og så har vi lejet service, musik bliver bare fra et godt anlæg hvor man kan sætte sin iphone til, vi låner det af min søster. Brudepiger er to af mine niecer, og min mor følger mig op, da jeg intet kontakt har til min far, og har ikke en bror jeg har et tæt forhold til. Så min mor får æren af det. Jeg er stadig i gang med at planlægge

sangius

sangius

4872 indlæg
 • Skrevet

Jeg skal selv giftes til september

Vi holder et havebryllup. Vi bliver viet i minde forældres baghave. Her tænker vi på at sætte en blomsterbue op, og ligge en rød løber op til den. Så lejer vi en masse hvide stole, som kan stå på hver side af den røde løber. Vi pynter stole og blomsterbuen med blomster og grene fra min mors gave, måske køber vi noget - det kommer jo lidt an på, om vi til den tid synes der er nok at pynte med.
Efter det holder vi en reception hvor gud og hver mand må komme og få et stykke kage, og en kop kaffe. Vi laver et flot kagebord, og stiller op på terassen. Ellers må folk gå lidt rundt som de har lyst, og snakke mellem hinanden.

Efter det kører vi ud til min forlovedes forældre, hvor vi har lejet et telt til haven. Teltet har gulv, og der hænger lysekroner ned fra loftet af teltet. Vi regner med at pynte haven med lanterne, som vi kan hænge i træerne.

Her serverer i en tre-retters menu, bestående af noget simpelt men lækkert mad. Jeg er ikke så meget til de der mærkelige retter, med alle mulige ingredienser jeg aldrig har hørt om før.

Vi har ikke synderligt lyst til et band eller lignende, så vi regner blot med at stille en computer op, og sætte nogle højtalere til. Så laver vi en playliste til maden, og til festen senere.

Efter vi har spist, sunget og alt det, så serverer vi drinks, øl og andet godt. Så danser vi en brudevals på et tidspunkt, ved ikke lige hvornår det er.

Senere på aften, et par timer efter hovedretten, serverer vi bryllupskagen, som vi selvfølgelig skærer ud sammen...

Det er hvad vi har planlagt ind til videre.
Vi har også en bryllupsfotograf, som skal tage nogle billeder af os under og efter vielsen, det har vi ikke lige fået helt styr på endnu.

Vi vil måske også gerne have noget bryllupskørsel af en art, fra receptionen til festen - måske en limo.

Vi skal også finde et sted, hvor vi kan tilbringe bryllupsnatten i fred.

Tillykke med det!