1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Date en fyr, der er ven med en tidligere flirt

Date en fyr, der er ven med en tidligere flirt

Sommer94

Sommer94

22 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej. Jeg mødte en ny sød fyr til en fest forleden. Vi flirtede og snakkede en del. Fik efterfølgende hinandens facebook, og har skrevet lidt sammen. Jeg er interesseret i at mødes med ham og lære ham bedre at kende. Han virker også interesseret. Forleden så jeg, at han på Facebook blev tagget i en meme, som en fyr fra hans venneliste kommenterede på. Fyren fra vennelisten har jeg datet for næsten er år siden. Vi havde noget kørende og så ikke andre, men vi blev ikke kærester. Han stoppede det. Jeg ved ikke, hvor tætte venner de er. Spørgsmål: Bør jeg lade være med at mødes med den nye fyr pga det, eller skal jeg bare kaste mig ud i det? Og bør jeg spørge ham over skrift eller når vi ses, om han er tætte venner med ham? Jeg tænker, at det kan blive akavet, hvis de er tætte venner, og jeg endte med at blive kærester med fyren, jeg lige har mødt. Og jeg ved ikke hvordan jeg skulle spørge ham om det uden at skræmme ham væk.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes ikke at det skal holde dig tilbage at I har datet når det for det første ikke blev til mere og for det andet var ham der stoppede det. Jeg ville dog nok pointere det for den nye fyr ret hurtigt - alla ‘jeg kan se på FB at du er venner med X og jeg synes at du skal vide at vi så hinanden i en periode, men at det aldrig blev til noget og der intet er imellem os fra min side, men jeg kan selvfølgelig ikke svare for ham. Jeg håber ikke at det vil stå i vejen for at du og jeg kan lære hinanden bedre at kende’.
Sommer94

Sommer94

22 indlæg
Tak for svar xxmahaloxx ☺ Det er jeg glad for. Fordi synes det ville være ærgerligt, hvis det viser sig, at vi har en rigtig god kemi. Synes du, at det er noget, jeg bør nævne inden vi ses første gang? Eller bare sige det casual, når vi ses? Og bør det afhænge af, hvor tætte venner de er? 🙂

Mest populære tråde