1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Date med muslim

Date med muslim

Flays

Flays

29 indlæg
  • Skrevet
Hej alle, jeg er begyndt at ses meget med en fyr og han er skide sjov og meget god over for mig, og derfor vil vi gerne gøre lidt mere ud af vores aftaler nu, så jeg skal ses med ham i weekenden og der er jeg lidt i tvivl om jeg skal invitere ham ud og spise eller om jeg skal lave mad der hjemme som vi kan spise sammen. Problemet er lidt at han er muslim og jeg har ikke sat mig så frygteligt meget ind i den tro, og jeg vil ikke gøre noget forkert, så hvis nu jeg skal lave mad, hvilket slags mad må jeg så lave og hvilket må jeg ikke lave, og er der nogle ting jeg skal undgå at snakke om eller er der noget man ikke må gøre, er totalt på bar bund her, hvis der er nogle der vil hjælpe vil jeg meget gerne have jeres svar, tak på forhånd!
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Spørg hvilken slags mad han kan lide,men svin spiser man helt sikkert ikke,som muslim,men tænker ellers spørg andre fyre kan være kræsne,så det er altid smart,at spørge ind det er der intet galt ved viser kun du vil ham det godt,men synes ikke du skal fokusere sindsygt meget over hans tro medmindre han selv bringer det på bane tag det afslappet,når han ellers er sød,og ligeledes behandler dig pænt,og respekterer dig,som person:-)
chikua

chikua

464 indlæg
  • Skrevet
Spørg manden. Han ved det bedst selv. Jeg ser efterhånden mange herinde, der spørger andre til råds i stedet for at snakke med den person det handler om. Er vi blevet så bange for at kommunikere med hinanden?
Supernova1

Supernova1

443 indlæg
  • Skrevet
Det kommer jo an på hvor religiøs han er, det lidt svært at sige når vi ikke kender så meget til ham. Svin skal du ihvertfald ikke lave men med hensyn til oksekød så er der nogen som spiser ikke halal oksekød og nogen som kun spiser halal okse, så for at være på den sikre side ville jeg nok vælge halal hvis jeg var dig
Flays

Flays

29 indlæg
  • Skrevet
Mange tak for jeres svar, jeg endte med at lave pandekager, så det var ikke så slemt :)

Mest populære tråde