1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Den berømte "Friendzone"??

Den berømte "Friendzone"??

Supergirl92

Supergirl92

1 indlæg
  • Skrevet
Hej piger, jeg har mødt en fyr på højskole og det lader til, at jeg for en gangs skyld er heldig og at interessen er gensidig. Vi kom til at snakke sammen i søndags og har snakket sammen hver aften siden, spillet spil og set film sammen med de andre her. Han har sat sig ved siden af mig en 3-4 gange i vores festcafe (også selvom der har været andre ledige stole) og generelt snakker vi godt sammen. Han er meget charmerende, mest fordi han er virkelig sjov - ofte også selv uden at prøve at være det, han er det bare. Han synes jeg er ret sjov, men vi har også snakket stille og roligt sammen eks. om hans interesse for ski (han går på ski-linjen her). Synes vi har det man kalder "god kemi", mit problem er så bare - at jeg vil ikke ende i den der berømte friendzone, men er generelt ikke vanvittig god til at flirte (mest fordi jeg er bange for at få en afvisning, for at være helt ærlig) Jeg har god øjenkontakt med ham og får ikke noia eller præstationsangst over at snakke med ham. Jeg føler at han opsøger mit selvskab og jeg har også opsøgt hans 2 gange nu direkte - fx gået hen og spurgt om hans dag var god. Hvad ville I gøre?? Der er altid fest i weekenden her og han er lidt en dansetrold og festglad type, som bliver længe oppe og hænger ud med en masse mennesker - hvilket jeg også er. Skal jeg bare se hvad der sker til festen og så ikke drikke mig fuld, men bare tilpas "glad" så at sige :) ? Ville I gøre noget aktivt for at få ham på direkte "tomandshånd" så at sige - eller vente lidt længere? Han og jeg har en rigtig god fællesven, så jeg kan godt bruge/få hjælp af hende til at vi alle"ender" med at hænge ud sammen. Vi har snakke lidt om gyserfilm og ved at han er mega fan af Game of Thrones, som vi plejer at se sammen en 20 mennesker. Hvordan undgår man friendzone uden at være alt for overlagt??
gitte345

gitte345

179 indlæg
  • Skrevet
Bare giv ham et tegn ved at gøre eller sige noget som en ven ikke ville gøre eller sige. Sig at au synes hane r en af de lækreste drenge på højskolen eller sådan noget. Du er nødt til at øve dig lidt i at flirte og gør det ret hurtigt, før han ser dig som en ven.
vitaminwater

vitaminwater

223 indlæg
  • Skrevet
Hold øjenkontakten lidt længere en du ellers ville gøre. Smil sødt til ham. Og måske når i snakker og griner, så lige strejf hans arm eller noget i den stil. Eller når han står med ryggen til så rør ham lige og spørg hvordan hans dag er gået som et eksempel. Start i små skridt, og se om han også holder øjenkontakten, eller virker lidt flirtende. Kom gerne med en Update, for det lyder da lidt spændende 🙏🏽