1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Den søde mand - men tænder ikke på ham

Den søde mand - men tænder ikke på ham

Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg har mødt en sød mand, sådan en man kun tør drømme om findes. Men jeg tænder ikke på ham og har ingen lyst til fysisk kontakt. Men, skal jeg mon prøve om det kommer ved at være lidt fysisk og så se? Eller er det bare noget der ikke kan fremdyrkes? (synes ikke han er lækker, hvilket virkelig er latterligt, men det sødeste menneske jeg længe har mødt). Eller er han allerde til vennebunken? Sidst jeg datede var i 20'erne og husker altså ikke der var så mange tanker og manglede nattesøvn med.. altså!
gitte345

gitte345

565 indlæg
 • Skrevet
Det er et ret almindeligt problem:). Han er ikke nødvendigvis det sødeste menneske på jorden, men du ser det sådan, fordi du ikke tænder på ham. Den kvinde, der tænder på ham ser ham som nuanceret og der vil være noget, hun er på vagt over for, fordi hun investerer mere og er klar på at lægge sit hjerte i hans hænder. Kvinder der kalder mænd for de sødeste er generelt bare ikke interessede; oftest i hvert fald. Så du har afskrevet ham allerede, det er ikke en åben mulighed:)
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
Jeg føler ikke han er afskrevet. Men han ER sød. Sådan er der gør alt hvad han kan for sine nærmeste, er opmærksom, nærværende og tiden flyver afsted i hans selskab, hvor jeg bare kan slappe af og være mig selv. Er også indstillet på at gøre noget mere aktivt, for at se om det kommer - men kan det overhovedet det? Vil ikke, som i slet ikke - holde ham for nar. Men gad virkelig godt pludselig vågne op og synes han er røvlækker ;-) Jeg har tidligere fundet kærester den anden vej rundt - sex først og så må vi se (hvilket ikke nødvendigvis var en succes, men det var også på et andet tidspunkt i mit liv.
gitte345

gitte345

565 indlæg
 • Skrevet
Det vil overraske mig, hvis du kommer til at tænde på ham. Normalt er tiltrækningen og lysten til sex et udtryk for meget mere end blot, at man kan lide nogens udseende. Jeg mener, at hvis man ikke tænder på en mand, så er det fordi der er andre ting ved ham, der ikke er, hvad man har brug for. Måske giver han dig lov til alt, bøjer af, tænker på dine behov før sine egne etc. Det er rart, men som mand i længden betyder det så også, at du måske vil kede dig, at han ikke tager ansvar, fordi du har hele ansvaret, at han ikke kan sætte grænser for dig og at han dermed ender som en deprimeret karklud og så føler du dig som et dårligt menneske. Sex pg tiltrækning er virkelig vigtigt, men prøv det af og skriv herinde hvordan det går:)
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
Tak for din ærlighed :-) Har ikke så meget lyst til at involvere mine omgivelser, så rart lige at få vendt det. Måske har du ret, men jeg vil virkelig gerne give mig selv lov til, at det måske kommer. Men balancen er også, at han ikke skal såres, hvis nu den ikke gør, det ville jeg være ked af. Har i mange år levet sammen med en mand der var helt modsat og jeg kunne til sidst ikke kende mig selv. Puha det her dating er slet ikke så nemt
gitte345

gitte345

565 indlæg
 • Skrevet
Held og lykke:) Hvis du har været sammen med en mand, der var meget dominerende og ikke særligt sød, kan det jo være med de briller på, du ser den nye mand. Ja, giv ham en chance og fortæl ham evt hvad du tænker på en pæn måde. Tror det er lettere at forelske sig, hvis man er ærlig og ikke spiller skuespil. Jeg har selv prøvet det samme i hvert fald.
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
hvordan endte det for dig?
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
ny status, jeg har tænkt og tænkt og han indeholder alt det rigtige, men der er ingen fysisk tiltrækning, så vi skal ikke ses igen.
gitte345

gitte345

565 indlæg
 • Skrevet
Jeg har prøvet det flere gange og mødt rigtig mange "søde mænd", men jeg har aldrig haft held til at overtale mig selv til at tænde på dem. Det handler om noget dybere, tror jeg, simpelthen om ens gener passer sammen, har jeg set i diverse fjernsynsudsendelser. Kroppen er god til at finde den rigtige partner, så man behøver ikke tænke så meget eller tvinge sig selv til noget. Den man tænder på, er også den man passer sammen med, mener jeg. I hvert fald som udgangspunkt.
Fnugrullen

Fnugrullen

41 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Ja, og så må jeg lige bringe det helt hudløst ærlige svar på banen.. Det du har fundet min kære, er et typisk eksempel på en mand som er sød, medgørlig, kærlig, givende, kan blive en god far......... du har fundet en beta... Det du søger.. er en mand med gener langt over din status, som får dig til at stivne, når han kigger med hans intense øjne.. Det de fleste "moderne" kvinder gør.. er at kneppe og være utro med alpha gener ude i byen / julefrokost.. altså finde en mand med MEGET gode gener.. derefter så går hun hjem og knepper manden et par gange.. "YEEEEE jeg er gravid".. siger hun.. og så har hun en trofast, forudsigelig og sikker base derhjemme.. med en mand hun IKKE tænder på.... Derfor der er meget stor forskel på hvad "kvinder siger de tænder på" og hvad de tænder på.. for dét de ofte beskriver er den medgørlige beta, som de ikke tænder på...

Mest populære tråde